Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Ponuda.:. potražnja
Pomoć pri kupnji lovačkog stolca !
fazan:
Poštovani kolege i prijatelji s foruma !
Molim Vas da mi pomognete pri kupnji novog lovačkog stolca ( ne tronošca ) koji ima mogućnost rotacije gornjeg dijela.
Vidim da nešto slično nudi moj član T.K. u Fanzoju , no ja za stolček nedam 900 kuna pa makar do smrti stajal na štandu.
antoniog:
Jedino da vidiš kod nekih bravara da ti naprave takvu stolicu ,jednu je takvu stolicu napravio moj bratić ,ali je on bravar u državnoj firmi .
fazan:
Kako i ja radim u javnoj kući , možda dobijem neki skonto ! ;)
OldHunter:
--- Citat: fazan - 31. 01. 2012. 08:58:21 ---Poštovani kolege i prijatelji s foruma !
Molim Vas da mi pomognete pri kupnji novog lovačkog stolca ( ne tronošca ) koji ima mogućnost rotacije gornjeg dijela.
Vidim da nešto slično nudi moj član T.K. u Fanzoju , no ja za stolček nedam 900 kuna pa makar do smrti stajal na štandu.
--- Kraj citata ---
Moj dragi prijatel i pajdaš ima ovakovoga http://www.frankonia.de/205351/125951/productdetail.html?sortOption=f_n_sortmatrix_50_30_30_30&page=0&query=125251-26&displayType=gallery&navCategoryId=6635&articleNumber=125251&ts=search i vrlo je zadovoljan.
Nažalost cijena je takova da bu moj prijatel fazan "do smrti stajal na štandu". sor
pepi2:
S obzirom na cijene bolje ti je da ides u pogon.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju