Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Ponuda.:. potražnja

Trazim optiku za cal 8x57

(1/9) > >>

Srndac:
Pozdrav kolege lovci  zanima me dal netko prodaje optiku za karabin  8x57 posto sam polozio lovacki ispit prije 3 tjedana pa bi uzeo optiku gledao sam po trgovina od ...norico..tasco..optisan...meopta..yukon itd da ne nabrajam tu  neznam koliko sam ih se otvorio pa sad neznam koju da uzmem ili mozete da mi kazete koju optiku da uzmem da su dobre da nece nakon prvog šusa otic koncanica pomjerit se ili takvo nesta  koristit za pogon i lov sa čeke  pa ako imate koji prijedlog slobodno reci te  hvala.  zagi

Fratt:
1.5-6x42 a marke po izboru,preporučam Tasco Titan kao početnu opciju ili Meoptu koja je malo bolja a time i skuplja.
Sve nakon toga je dobro a sve ispod Titana tak-tak.

fazan:
Kasno je , pa sam malo zločest !
 Kolegu bih zamolio da bude malo detaljniji radi li se o  IR  , IRS , JS , JRS , jer to svakako zahtijeva drugačiju montažu i varijablu !

ivo samoborec:
...ja Ti imam godinu dana starog zeissa..sa sinjom...3-12x56......svjetleca koncanica(60...jako tanka....svjetli samo tockica)sa lotutec premazom leca...sa balistickim turetom kako bi rekli...ovdje na njemackom pise ASV......moze na par rata...nigdje ostecena.....(1600)

grom:
Meopta,nova, s garancijom. Best buy do 3200kn.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju