Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Ponuda.:. potražnja
UPIT / PROCJENA
magwin:
bez porovokacija molimo! dois
6ak:
Ako neko misli da je nemoguce da bude upucana na 800m neka kaze, ne tvrdim da ne puska upucana niti da nije samo prenosim sto prodavac kaze, da mi vi kazete svoje misljenje te ako je moguce date procjenu puske.
sus scrofa:
6ak puška uopće ne izgleda loše e sad što ti želiš od nje odnosno što sa njom planiraš loviti to je nešto drugo. Koji je to uopće kalibar? Koliko čovjek novaca traži za nju? Koliko si ti spreman dat za nju? To sve ovisi o tebi. A da je upucana na 800 m nije istina jer na tu daljinu kao prvo sa tom optikom ni metu ne možeš vidjeti a kamoli ju upucat. Odi sa puškom na strelište ako je upucana na 100 m i dobro nosi te ako ti se puška sviđa i da ti je odgovarajućeg kalibra po nekoj razumnoj cijeni mislim da ti ne moram pisati što dalje. zagi
6ak:
--- Citat: sus scrofa - 20. 02. 2016. 22:49:37 ---6ak puška uopće ne izgleda loše e sad što ti želiš od nje odnosno što sa njom planiraš loviti to je nešto drugo. Koji je to uopće kalibar? Koliko čovjek novaca traži za nju? Koliko si ti spreman dat za nju? To sve ovisi o tebi. A da je upucana na 800 m nije istina jer na tu daljinu kao prvo sa tom optikom ni metu ne možeš vidjeti a kamoli ju upucat. Odi sa puškom na strelište ako je upucana na 100 m i dobro nosi te ako ti se puška sviđa i da ti je odgovarajućeg kalibra po nekoj razumnoj cijeni mislim da ti ne moram pisati što dalje. zagi
--- Kraj citata ---
30-06, cijeni 1000E , a lov bi bio na ds.
magwin:
hm...ne znam kako se kreće cijena Kranjca u tom kalibru ali ...najprije govoriš da je optika Carl Zeiss a na slikama koje si postavio se vidi da je nekakav stariji model Hakko.te optike nove su u cjenovnom rangu oko 3000-4000kn.a Hakko je japanski tako da ne znam ne znam kakve to veze ima sa Stuttgart.i kundak je nekako čudan.kao da je rađen po naruđžbi. jednostavno je previše ravan i dugačak.ni tunelski nosači nemaju neku veliku cijenu.
za skoro 1000 eura složiš takvu garnituru neke čehinje novu.... z10
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju