Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Ponuda.:. potražnja
UPIT / PROCJENA
roger:
Kolega,
Samo pazite na jednu stvar: puska se uvjek moze srediti da dobro izgleda izvana, poliranje kundaka i uljenje, bruniranje metala, itd, medjutim cijev iznutra je druga prica.
Tak da kod kupovine polovne puske, nastojte traziti provjeru na streljani.
Sretno!
zagi
grga33:
ja imam sava kranj karabin u lux verziji 7 mm rem mag, sa swarovski optikom, karabin je odličan i nebih baš ga prodao za takve male novce, znam da je kalibar drugi ali ipak, nedavno sam bio kod jednog puškara i baš sam ga čisto iz radoznalosti pitao koliko mi vrijedi karabin, rekao mi je da vrijedi 2000-2500 eura ali da za njega bih trenutno mogao dobiti 9000-10000 kuna, zagi
6ak:
Znači najbolje da ga puškaru odnesen, dali mozda preporučate u Splitu kod nekoga da odem ??
osobno neznam nikoga : /
spinnaker:
--- Citat: grga33 - 08. 02. 2016. 14:41:33 ---rekao mi je da vrijedi 2000-2500 eura ali da za njega bih trenutno mogao dobiti 9000-10000 kuna, zagi
--- Kraj citata ---
puška vrijedi onoliko koliko je kupac spreman platiti teaa
ovih 2000-2500 € okači mačku o rep da će ti netko platiti
zhrvoje:
Kolega stavi prvo tu slike da prokomentiramo, vjerojatno je to stari model optike koji je ugradjen prilikom izrade karabina. O njemu najvise ovisi ukupna cijena. I na kraju, neovisno o cijeni, obavezno probat na streljani dali drzi grupu. To mozes i sa nekim iskusnijim kolegom, ne mora bit puskar.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju