Za goste i nove članove > Predstavljanja novih članova foruma LOVAC
CLANSTVO
zdenko lovac:
POZZZ U FORUMU JA SAM POLOZIO CEKAM DIPLOMU I KOJI SU KORACI DALJE HVALA zagi
Antimon:
kad dobiješ diplomu, predaš zahtjev za nabavnu u MUP, poslije toga liječnički i dok riješiš oružje sezona će proć. Ukoliko neznaš u koje društvo češ se učlaniti predstavi se kako treba na forumu, te ovisno o tvojoj lokaciji kolege sa foruma će te uputiti šta i gdje je dostupno u tvojoj okolici
roger:
Treba da ishodujes lovacku iskaznicu od hrvatskog Lovackog Saveza. Ako nisi polagao preko drustva, onda ih nazovi direktno u savez i pitaj kako da dobijes iskaznicu.
Kad si to rijesio, I dobio iskaznicu, odi na lokalnu PP, daj zahtjev za nabavnu.
Dok to cekas, odi u lokalnu lovacku udrugu, ili drustvo I daj molbu da te prime u clansto.
Dok cekas rijesenje sa obadvije strane, pohodavaj po lovackim ducanima da rijesis dodatnu opremu, kao ruksak, roba, jakna, kapa, dvogled, itd, itd... Nema kraja spisku dodatne opreme, I ovisi o financijskim mogucnostima.
E, daaaa, kolega cestitam na polozenom ispitu! zagi
zdenko lovac:
hvala na odgovorima i na cestitkama.
boni:
da ne otvaram novu temu,član sam lovačkog drustva 10 godina u bih i tamo sam živio i lovio,zbog okolnosti svega tamo preselio sam se u zagreb i zaposlio.zanima me dali tko zna kakva je precedura kod učlanjena u ld u okolici zg(trebam li ponovo nesto polagati,kupovati novo oružje ili donjeti svoje...).i usput ima li tko sa foruma iz zg da me poblize uputi gdje bi se mogo učlaniti i kod koga se informirati? d1
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju