Za goste i nove članove > Predstavljanja novih članova foruma LOVAC

Da kažem nešto o sebi

<< < (3/3)

oliverl:
Kako među lovcima ima "nelovaca" tako i među ekolozima ima "neekologa", u obodvoje sam se nažalost uvjerio.
Zato mi je drago da si se priključio ovome forumu i da suradnjom upotpuniš naše znanje a i mi tvoje!
Pozdrav i dobrodošao!   z10

Earl Grey:
Dobrodošao! Napokon netko tko razumije da lovci te ekolozi i zaštitari prirode nisu neprijatelji te da jedino zajedničkim snagama i međusobnom tolerancijom mogu stvoriti koheziju koja je dovoljno jaka da se othrva industrijalcima, kapitalistima i sličnim makijavelistički nastrojenim materijalistima koji guše prirodu i divlji svijet, te nam tako svima (i nama, i beštijama i biljkama) rade o glavi. Sviđa mi se da se edukacijom boriš protiv zadrtosti; to je na ovim prostorima itekako potrebno.

Dobra ti kob! d4

7 rem mag:
 welcome

SSG:
Dobro nam došao na forum

Lovac:
Lynx dobrodošao na forum lovaca ali naravno i zaljubljenika u prirodu, jer po meni nebi smio lovac biti  tko prirodu ne poštuje i ne voli.
Lovaca kao i svih ljudi ima nekoliko recimo tako "kategorija", ako se gleda sa stajališta njihovog odnosa prema divljači. Postoji jako jako veliki broj ljudi ovdje na forumu koji imaju ispravan stav prema prirodi divljači i ostalom životinjskom svijetu i koji sasvim realno sagledavaju problematiku lovstva.
Ako se govori o problemima to je prije svega nepovoljna svijest o lovcima među građanim koja se narušava marketingom ekstremno zelenih udruga, a i zaslugama samih lovaca, koji usljed nepoštivanja osnovnih pravila lova završe u crnoj kronici. Od problema lovaca tu je i novi zakon o oružju, sa kojim zbilja ne znam što se htjelo postići, osim zagorčati život svima koji legalno posjeduju oružje. 
Drago mi je što si se uključio i pokušaj svojim znanjem i voljom da daš svoj doprinos boljem razumjevanju i poznavanju prirode.
 d1
Uživaj

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju