Za goste i nove članove > Predstavljanja novih članova foruma LOVAC
Da se i ja prestavim Gverino
lucky:
Dobro došao Gverino, ne brini zbog ovih forumaških omaški i šala, to ti je najbolji lovački forum u sunčevom sustavu, samo naprijed u nastojanju da se aktiviraš i na visokoj divljači z10 dobra kob
skyangel:
;D ;D ;D ;D Gverino mislim da je Štef stvarno uputio krivoj osobi pitanje. Mislim da je htio uputiti to pitanje drugom novom članu koji je knjižničar u Ludbregu hehe
Harry P.:
rol Pitanje je postavio Štef? fre
Štef:
--- Citat: skyangel - 26. 09. 2008. 07:51:36 --- ;D ;D ;D ;D Gverino mislim da je Štef stvarno uputio krivoj osobi pitanje. Mislim da je htio uputiti to pitanje drugom novom članu koji je knjižničar u Ludbregu hehe
--- Kraj citata ---
Pitanje nije postavio Štef ali nema veze, toplo u svakom slučaju, možda da probaš još jednom pogodit, ali nema prepisivanja! uf z10
Zoran:
--- Citat: Štef - 26. 09. 2008. 09:03:32 ---
--- Citat: skyangel - 26. 09. 2008. 07:51:36 --- ;D ;D ;D ;D Gverino mislim da je Štef stvarno uputio krivoj osobi pitanje. Mislim da je htio uputiti to pitanje drugom novom članu koji je knjižničar u Ludbregu hehe
--- Kraj citata ---
Pitanje nije postavio Štef ali nema veze, toplo u svakom slučaju, možda da probaš još jednom pogodit, ali nema prepisivanja! uf z10
--- Kraj citata ---
a ko je pito to Štefa? m1
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju