Za goste i nove članove > Predstavljanja novih članova foruma LOVAC

Da se i ja prestavim Gverino

<< < (4/5) > >>

lucky:
Dobro došao Gverino, ne brini zbog ovih forumaških omaški i šala, to ti je najbolji lovački forum u sunčevom sustavu, samo naprijed u nastojanju da se aktiviraš i na visokoj divljači  z10 dobra kob

skyangel:
 ;D ;D ;D ;D Gverino mislim da je Štef stvarno uputio krivoj osobi pitanje. Mislim da je htio uputiti to pitanje drugom novom članu koji je knjižničar u Ludbregu hehe

Harry P.:
 rol Pitanje je postavio Štef? fre

Štef:

--- Citat: skyangel - 26. 09. 2008. 07:51:36 --- ;D ;D ;D ;D Gverino mislim da je Štef stvarno uputio krivoj osobi pitanje. Mislim da je htio uputiti to pitanje drugom novom članu koji je knjižničar u Ludbregu hehe

--- Kraj citata ---

Pitanje nije postavio Štef ali nema veze, toplo u svakom slučaju, možda da probaš još jednom pogodit, ali nema prepisivanja! uf  z10

Zoran:

--- Citat: Štef - 26. 09. 2008. 09:03:32 ---
--- Citat: skyangel - 26. 09. 2008. 07:51:36 --- ;D ;D ;D ;D Gverino mislim da je Štef stvarno uputio krivoj osobi pitanje. Mislim da je htio uputiti to pitanje drugom novom članu koji je knjižničar u Ludbregu hehe

--- Kraj citata ---

Pitanje nije postavio Štef ali nema veze, toplo u svakom slučaju, možda da probaš još jednom pogodit, ali nema prepisivanja! uf  z10

--- Kraj citata ---

a ko je pito to Štefa?  m1

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju