Za goste i nove članove > Predstavljanja novih članova foruma LOVAC

Da se prestavim -dalmos

(1/3) > >>

dalmos:
Živim u  Dalmaciji,netko je nazvao srednjoj,pa neka im bude  tako,odatle i  ime dalmos .Lovac rođenjem ,lovim  dosta dugo sve što mogu i smijem i koliko mi vrijeme i srestva  dopuštaju.Na sreću ili žalost kako se gleda ,vremena  za lov odnedavno ima i više  nego dovoljno jer je firma  privatizirana ,čitaj pokradena i propala.Narvno propali su oni koji su je stvarali i radili u njoj 25 godina kao ja  a oni koji su je  uništili,zanimljivo oni su se obogatili.Ali nećemo o njima ,ja bi trebao prestaviti sebe.
Lovim  pretežno divlju svinju i povremeno poleti i po koje pero.Posjedujem rusku Iž 27 i sa njom rješavam sve situacije .Od pasa nemam ništa jer neznam kako ću ni sebe prehraniti a kamoli još i pase.Kada ima viška ,dam i hranim susjedova pasa. Neki mješanac,pasmina vjerovatno   dalmatinski linac.Volim životinje ,prirodu,oružje ,dobru spizu.Volim more,ribolov,mreže ,eto toliko za sada  zagi

antoniog:
 zagi

SEJFO:
pozdrav i dobrodošao !!! zagi
Čim počneš raditi   ;) ( stekneš uslove da možeš imati)   dobijaš od mene štene BARAKA na poklon,,,,,pas bio ako slažem!!!!! zagi zagi zagi

Deda M:
Pozdrav i dobro došao -drži se i ustraj -dobra zi kob i pozdrav DEDA M... z14

zhrvoje:
 zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju