Za goste i nove članove > Predstavljanja novih članova foruma LOVAC

Da se prestavim,Tino

<< < (2/4) > >>

File:
Pozdrav zemljače,dobro došao,jesi li ti taj koji je isi zaje... lov pucanjem u jazu d4 z10 z10 Ako jesi drago mi je jer treba isi malo razbit tu pretjeranu profesjonalnost u lovu na svinje

tomas:

--- Citat: File - 02. 11. 2008. 17:22:32 ---Pozdrav zemljače,dobro došao,jesi li ti taj koji je isi zaje... lov pucanjem u jazu d4 z10 z10 Ako jesi drago mi je jer treba isi malo razbit tu pretjeranu profesjonalnost u lovu na svinje

--- Kraj citata ---

Taj sam   fre ,nisam ponio mobitel i mislio sam da je puno više sati nego je bilo kada sam  pucao,isa je bio u pravu ,dogovor je bio da se može pucati u jazavca ili lisicu i to iza ponoći i isključivo ako ne bude sumlje da su svinje u blizini.
Ja nisam čuo ništa sumljivo što bi moglo biti divlja svinja ali isino izvježbano uho uhvatilo je neke šumove koje ja nisam .Sutra ujutro  smo  zajedno obišli to područje i pronašli svježi trag  divlje svinje ,malo  dalje od  100 metara , baš u pravcu iz kojeg je on čuo  sumljive zvukove i  to baš na stazi koju obično koriste.

SSG:
Dobro nam došao
Imaš najboljeg učitelja z14 d4 d1
Samo se ti drži našeg starog Ise i postat ćeš bolji lovac od svog učitelja(vjerojatno se s tim i Isa slaže i to želi) teaa
Još jednom dobro nam došao i dobra ti kob i ubuduće z10

isa:
 ;) ;D z10
Dobrodošao prijatelju,što se tiče lova imaš i imati ćeš svu potrebnu  pomoć u okviru mog znanja i mojih mogućnosti ali  jedno ti neću pomagati u pisanju postova. sor
Pošto ne voliš pisati ni SMS poruke ,mislim da nećeš puno pisati ni na forumu ,to te neću učiti ,samo bi ovom forumu falio još jedan iša.  uf uf
Slažem se sa kolegom kada kaže da učenik mora nadmašiti učitelja, to i očekujem jer ako usvojiš sve moje znanje i sve ono što sam saznaš kroz svoju  lovnu praksu,osobno ću biti nezadovoljan ako ne budeš bolji od učitelja.
 d4

jjukic:
 welcome, imaš izvrsnu šansu naučiti puno.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju