Za goste i nove članove > Predstavljanja novih članova foruma LOVAC
dare80: predstavljane
7 rem mag:
Pozdrav,Dare!
snajper:
d1
STARI AVDZIJA:
--- Citat: dare80 - 05. 09. 2008. 08:11:45 ---Tvrdjava je ekstra sredjena sad, tu se vec par godina odrzava niski cacib, osvetljena je od pocetka do kraja, i deo levo od glavnog ulaza je preuredjen tako da je tu plato gde su letnje baste, sve u svemu lici.
Sto se baraka tice ima u Camurliji, selu pored Nisa, jedan odgajivac zove se Dragan on ih ima dosta, inace ovako pojedinacni primerci uglavnom bez papira, dlaka je kod vecinje njih fina ali par primeraka koje sam video lice na madjarske pulije, kolike lokne imaju .
ovo je slika sa utakmice na svinju koju smo odrzavali
--- Kraj citata ---
Dobro hvala na objašnjenju bio sam tu nekada 2x na ORA NIŠ 73 i 74 osvojili Bosanci sve što se može osvojiti samo su nas na "kulturi"malo lacali ali ipak smo bili najbolji a bilo je i finog života,mladost ,trebe i to,ha kad se sjetim što šta ......pozzzzz
dare80:
Jesi li bio u onom omladinskom naselju pored kasarne u Panteleju, ja zivim nekih 200m odatle, barake su jos tu mada je sve prazno, onaj restoran propao, ucenicki dom je pun djaka. jedna od baraka je izgorela u pozaru i tako, secam se kao klinac takmicenja na onoj bini, dolazili su Brena , Bora Corba, pa razna takmicenja, al sve to kroz maglu, inace sam rodjen 1980 tako da me je to vrlo malo uhvatilo.
Pozdrav
lovacpd:
Pozdrav Dare
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju