Za goste i nove članove > Predstavljanja novih članova foruma LOVAC

e da se i ja predstavim

<< < (2/4) > >>

tmiletic:
hvala na dobrodošlici, pozdravit ću nikolu. a što se fazana tiće, možeš li mi molim te odgovoriti zašzo se ozanake pišu 12,16 ili 20, kako se dobijaju te oznake

Zoran:

--- Citat: tmiletic - 10. 03. 2008. 15:41:58 ---hvala na dobrodošlici, pozdravit ću nikolu. a što se fazana tiće, možeš li mi molim te odgovoriti zašzo se ozanake pišu 12,16 ili 20, kako se dobijaju te oznake

--- Kraj citata ---

ma nezna to fazan gdje bi on to mogao znati  z1

a doro dosooooo

medicus:

--- Citat: tmiletic - 10. 03. 2008. 15:41:58 ---hvala na dobrodošlici, pozdravit ću nikolu. a što se fazana tiće, možeš li mi molim te odgovoriti zašzo se ozanake pišu 12,16 ili 20, kako se dobijaju te oznake

--- Kraj citata ---

iz jedne funte olova izliveno je 12,16 ili 20 kuglica jednakog promjera,upravo zbog toga je manji broj veći kalibar,ak sam dobro zapamtio

edit:

pozdrav tmiletic

tmiletic:
hvala, znao sam da je tako nekao ali nism bio siguran

Zoran:

--- Citat: tmiletic - 10. 03. 2008. 16:24:18 ---e sad si mi pokvario zloću, volim pametne kao fazan zekiti, jer kad im postaviš pitanje ne javlja se dok ne pronađe odgovor u knjigama, pa onda hrabro komentira

--- Kraj citata ---

joj kolega sta letis pred rudu.., fazan ti se danas vise nece javiti jer je on jutarnja divljac pa tak da ti je on na forumu samo u jutru!heheheheh

a mozda ce ti biti dovoljan odgovor na tvoje postavljeno pitanje fazanu ako procitas njegov post u ovoj temi http://www.lovac.info/lov/index.php?topic=55.msg7833#msg7833
pozdrav

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju