Za goste i nove članove > Predstavljanja novih članova foruma LOVAC
Evo i mene
sandro derventa:
Pozdrav Spageti i dobro dosao,nego uclani se ti u lovce sto prije kad toliko volis lovacke pse onda ce ti gust biti potpun. zagi
laky:
pozdrav i dobro dosa, sta se tici istaraca i ja sam im ljubitelj i imam ih dva, kako se ponasa bigl pisi nesto vise o njemu molim te a mozes se javit i privatno zanimaju me kakvi su u radu :smil4226ce1d491b5: :smil4226ce1d491b5: d4
Pepi18KA:
pozdrav i dobrodošao!!!
Ali jedno pitanje: zar pas smije goniti po šumi ako vi niste lovac i ako je sada zabranjen lov bilo kojim psima a kamoli sa goničima?????
z2 z2 z2
pozdrav
spageti:
Pa čuj, mislim da nije dopušteno ali šanse su da beagle sam uhvati zeca su nikakve. Prati mu trag do Beča ko treba, istjera tu i tamo koju pticu i sve u svemu ok - mislim da ne predstavlja nikakvu opasnost za lovište. Ne idemo u lovna područja za vrijeme koćenja divljači.
Do sad je istjerao stavrno puno zečeva ali nikad nije uhvatio ni jednog niti to može pošto je niže pasmine (40 cm) a trava je jako visoka i gusta tako da zec u svakom pogledu ima prednost.
Što se tiče samog rada beagle, o tome ću napisati nešto u temi koja je predviđena za to.
Pepi18KA:
A mislim da nije stvar da ga uhvati,dosta je samo da ga otjera,a vjerojatno tu i tamo potjera srnu jer ne postoji pas koji neće reagirat na nju-većina ih je sad i skotna i nebi ih se trebalo uznemiravat i protjerivat ih.
Kod mene je to poprilično ozbiljna stvar i strogo je zabranjeno puštat psa u lovište,a taj problem je riješen tako da se jedan mali dio lovišta koristi za puštanje psa da se istrči i zadovolji svoje potrebe za lovom.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju