Za goste i nove članove > Predstavljanja novih članova foruma LOVAC
Lijep pozdrav
ika:
Baš sam si nekak onako z11, čim vidim da sam se dobro odlučila :)
Možda postanem jednog dana lovica, nikad se ne zna, mislim možda omoguće lov bez puške i potrebe za pucanjem, to mi je nekako onako... žao paci, ja bi radije šetala lovištem i koristila psa... mislim da bi mi bilo sasvim dobro... :P
a i opet ono vatreno krštenje :P
nebi hvala :P ( stariji lovci su malo zločesti pa bi svaku priliku iskoristili za po guzi..... hao)
Brane:
Ika, dobro došla na forum !! z10
P.S. Nebi stariji lovci iskoristili svaku priliku "za po guzi" , vatrenije bi ti bilo sa nama mlađima >:D fre
(malo šale ;) )
ika:
hehe
vidiš ima i tu nešto...
samo što su kod nas u savezu baš neozbiljni :P ko mala djeca su.... pa ti njima nije ništa za vjerovat...
a i sreća pa nema toliko mladih....
a i samo kad se sjetim da sam im računala prosiječnu starost.... bila je dobro debelo preko 50... happi
još kad se uzme u obzir da dugo nisu imali nikog novaka... nije to za prepustit slučaju teaa
lovac10:
Pozdrav
Dobro došla
Odi na Hrvatski lovački portal i pogledaj temu LOV SA ZLATNIM RETRIVEROM
danimus2005:
--- Citat: ika - 21. 11. 2012. 17:41:48 --- ja bi radije šetala lovištem i koristila psa... mislim da bi mi bilo sasvim dobro... :P
a i opet ono vatreno krštenje :P
nebi hvala :P ( stariji lovci su malo zločesti pa bi svaku priliku iskoristili za po guzi..... hao)
--- Kraj citata ---
z14
Lijepi pozdrav uz želje da što prije položiš lovački ispit, a u lov možeš i bez oružja: ti ćeš sa psom u šetnju u lovište, a mladi kolege će 2p 2p i biti ti zahvalni na dobro istreniranom psu koji im je omogućio dobar ulov. hao hao hao
Malo se šalimo, nemoj ništa zamjerit!
Dobro nam došla i dugo se družila sa nama.
d4
z10
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju