Za goste i nove članove > Predstavljanja novih članova foruma LOVAC

Lijep pozdrav

<< < (3/8) > >>

ika:
Baš sam si nekak onako  z11,  čim vidim da sam se dobro odlučila :)

Možda postanem jednog dana lovica, nikad se ne zna, mislim možda omoguće lov bez puške i potrebe za pucanjem, to mi je nekako onako... žao   paci, ja bi radije šetala lovištem i koristila psa... mislim da bi mi bilo sasvim dobro... :P
a i opet ono vatreno krštenje :P
nebi hvala :P ( stariji lovci su malo zločesti pa bi svaku priliku iskoristili za po guzi.....  hao)

Brane:
Ika, dobro došla na forum !!  z10 

P.S.  Nebi stariji lovci iskoristili svaku priliku "za po guzi" , vatrenije bi ti bilo sa nama mlađima  >:D  fre   
(malo šale  ;) )

ika:
hehe
vidiš ima i tu nešto...
samo što su kod nas u savezu baš neozbiljni :P ko mala djeca su.... pa ti njima nije ništa za vjerovat...
a i sreća pa nema toliko mladih....

a i samo kad se sjetim da sam im računala prosiječnu starost.... bila je dobro debelo preko 50...  happi
još kad se uzme u obzir da dugo nisu imali nikog novaka... nije to za prepustit slučaju  teaa

lovac10:
Pozdrav
Dobro došla
Odi na Hrvatski lovački portal i pogledaj temu LOV SA ZLATNIM RETRIVEROM

danimus2005:

--- Citat: ika - 21. 11. 2012. 17:41:48 --- ja bi radije šetala lovištem i koristila psa... mislim da bi mi bilo sasvim dobro... :P
a i opet ono vatreno krštenje :P
nebi hvala :P ( stariji lovci su malo zločesti pa bi svaku priliku iskoristili za po guzi.....  hao)

--- Kraj citata ---
z14
Lijepi pozdrav uz želje da što prije položiš lovački ispit, a u lov možeš i bez oružja: ti ćeš sa psom u šetnju u lovište, a mladi kolege će  2p 2p i biti ti zahvalni na dobro istreniranom psu koji im je omogućio dobar ulov.   hao hao hao

Malo se šalimo, nemoj ništa zamjerit!

Dobro nam došla i dugo se družila sa nama.

d4

z10

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju