Za goste i nove članove > Predstavljanja novih članova foruma LOVAC
mario93
mario93:
--- Citat: lovac86 - 10. 12. 2013. 15:21:45 ---Imaš knjigu i vježbenicu, knjiga ti ima šest poglavlja, lovno zakonodavstvo, biologija divljači, gospodarenje lovištem, lovna kinologija, lovačko oružje i lovna balistika te osnove ekologije. Kako izlaziš na ispit, preko nekog lovačkog društva/udruge ili samostalno?
--- Kraj citata ---
E to neznam još, znam da je ispit organiziran za drugi mjesec. Jedan kolega je morao ići polagat u Ogulin, no sada to povjerenstvo dolazi u jedno selo kod nas. Ima li razlike ako idem samostalno ili preko društva?
steiner:
welcome
lovac86:
Po meni je bolje u društvu/udruzi (u koliko želiš postati njihov član) jer godinu dana stažiraš, a dok stažiraš lijepo položiš ispit, pa dok dobiješ nabavnu dozvolu za oružje, pa dok kupiš oružje i prođe na brzinu stažiranje i postaješ lovac.
Što se tiče samog ispita, dali uopće imate nekakva predavanja?
Laufer 223:
Ako ti se žuri idi samostalno što prije. Ako hoćeš nešto praktično naučit malo stažiraj u društvu iako je stažiranje ukinuto nebuloznom odlukom LS. U oba slučaja ispitna komisija može dobro pojest i popit.
mario93:
Predavanja nema, dobije se literatura i uci za ispit, a datum ispita se najavljuje naknadno. Nakon ispita svakako mislim stazirati
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju