Za goste i nove članove > Predstavljanja novih članova foruma LOVAC

mauricio: Da kazem nesto o sebi

(1/3) > >>

mauricio:
Zovem se Lana inace ne bavim se lovom ali volim prirodu i zivotinje.fasciniraju me ptice grabljivice-imala jastreba(jastrebicu)zvala se Rocky.inace to je bila divlja jastrebica koju je prijatelj uhvatio(usla u kokosinjac)pa ju je dao meni i ja sam ju nes kao ucila uz pomoc knjige od gosp. Marijana Žižanoviča.odlicna knjiga.sve sam ju naucila i dolazila mi je na ruku ali je tragicno stradala :(
eto imam psa Lajku-mjesanka nečega.kad naucim stavljat slike vidit cete je ima necega lovackog.ovdje kod nas ima dosta polja po kojima secem s njom(nisu lovista)zato da se istrci i cesto dize fazane i zeceve(nijednog nije uhvatila)uziva kad digne fazana onda trci i laje cijelim putem naganja ga ono do iznemoglosti al fazan stane na drvo a ona sizi ispod :Dinace zeceve redovno istjeruje ali su joj prebrzi pa ih goni,goni i onak laje(stekti)al joj zbrisu a i ja se derem inace jako dobro slusa i kad ju pozovem odmah se vraca a ima izvanredan njuh pa se igramo skrivaca ona otrci z zecom i fazanom a ja se sakrijem pa me ona trazi i uvijem me nače ono bas mi je super.kad se fazan spusti n drvo onda lajispod njega dok ne bude sigurna da sam je ja cula.da nebi pomislili i da se bavim lovom nebi ju koristila tako ona je moja zabava i ja uzivam kad sam s njom a i uzivam kad ju vidim kako energicno trci d4jako se dobro slagala sa Rocky i stalno su bile zajedno.zna aporirati i voli plivati.eto to bi bilo to

pozdrav svima i
Dobra kob

mauricio:

tu je u skoku inace ima usi dolje

tu se vraca iz pokusaja lova fazana  :-\

to je njezina glava pa ak nekog podsjeca na nesto recite-inace vet kaze da ima nesto njemackog lovnog terijera pa kaj misliteččč

tu je u trku za zecom al mi je zbriso iz kadra

ovak je zgledala dok je bila mala

inace ona ce imat 9.2.2008 2 godine jos je ona mlada
pozdrav lana&lajka

Zoran:
  :D           z2

dobro nam dosle, i uveseljavali nas forum kako sto je bilo veselo citati vase prestavljanje  z11

MAUZ:
Dobro dosle Lana i Lajka!

fazan:
Lijepo je imati još jenu djevojku uz nas lovce!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju