Za goste i nove članove > Predstavljanja novih članova foruma LOVAC

memic:da se i ja predstavim

(1/2) > >>

memic:
Nakon kritike od medicus uze i ja da se prestavim,,zovem se Ibro Memic rodom okolina Tuzle Bosna i Hercegovina .Lovom se bavim sto se kaze od mali nogu uz starog priskakivo pa sebi mogu priustit da staza ima puno visenego na laovackoj iskaznici,staza imam tek 12god.Clan sam L.D.HMC,Sapna i vecinu lova vrsimo na obroncima planine Majevice koja je bogata divljom svinjom isrnecom divljaci,posjedujem L.K 22-250 REMIGTON,Lovacku Pusku BERETU ,Lovacke pse koje drzim su striktno posavski gonici ito obavezno keruse.Vecinu lova provodim na divlju svinju i do sada imam ostrjeljen za mene pozamasan uspije negdje oko 30-ak divlji svinja.Toliko o meni nesto o L.D.HMC.SAPNA :to je malo drustvo osnovano posele rata broji negde oko 250 clanova od toga 20-ak pocasni,posjedujemo 8 lovacki kuca na raznim lokalitetima ,lovacki dom koji je u vazi zavrsetka,30-ak visoki ceka itd itd.Vecina lovaca  drzi pse iskljucivo Bosanske Bake,Posavske gonice,Trobojne gonice toliko  z4,,,,,,,Dobar pogled

medo:
Sad mi je jos draze kad si se predstavio jer znam da si pravi lovac.Mislim zbog svega ,a ne predstavljanja d4
Dobro dosao i nadam se da ces podijeliti iskustva s nama.
To tvoje LD je sve samo ne malo ;)

draganco:
Dobro dosao i dobro se osecao medju nama d1.

medicus:
Pozdrav memic još jednom  d1

Rečenicu sam započeo sa "Molio bih vas ,,,,,,,,,",dakle to nije bila kritika več molba da nam se predstavite kako je to po pravilima i predvičeno,ispričavam se ako sam ostavio dojam da vas kritiziram.

:o malo društvo od 250 članova,koliko onda ima veliko društvo ;D

Mali Matek:
dobro došao
dobra ti kob  z14

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju