Za goste i nove članove > Predstavljanja novih članova foruma LOVAC

Mina - da se predstavim...

(1/7) > >>

Mina:
Poštovani forumaši,

nedavno sam naišla na ovu odličnu stranicu tražeći informacije o životu divljači.U početku sam proučavala samo slike, ali ubrzo su me oduševile i teme s foruma, a posebno vaše priče iz lova. Na prijavu za forum sam se odlučila, jer bih trebala neke informacije.
Inače, imam 21 godinu, iz Zagreba sam, ali živim blizu šume i tek sam prije kojih godinu, dvije skužila da asfalt konačno mogu zamijenit prirodom (pametna...). I tak su krenule moje šetnje, sa bilo kim kog sam uspjela prisilit (svidjelo im se, znam ja to, hehe), pa polako i branje gljiva, oduševljenost činjenicom da mogu sama nešto pronaći u priodi i napraviti fino jelo od toga. Možda vam je smiješno, ipak ste svi iskusni poznavaoci prirode i lovci, al meni je takvo što, kao gradskom djetetu, još uvijek pojam. No, to mi nije bilo dovoljno, pa sam se nedavno zainteresirala za priču da u našoj šumi ima divljih srna, al naravno nikome nisam vjerovala da žive samo 10min od obiteljskog naselja. I tak je to sve malo „ozbiljnije“ krenulo, svakodnevno sam visila na netu, istraživala o životu, tragovima i glasanju divljači, stalno odlazila u šumu i ponosno slikala srneće ležajeve od prošle noći. Evo, prije par dana se jedna srna iz krda izdvojila i krenula ravno prema meni, nije me osjetila, pa se sljedećih 5min šetala na 10m ispred mene - možete si samo zamislit moju facu  ;D

Sve u svemu, pozdravljam vas sve i zahvaljujem na pomoći koju ste mi pružili!
Mina

Tyger:
 welcome welcome welcome

almir:
Dobro došla!
Uživaj u prirodi i forumu

KOBI:

--- Citat: Mina - 22. 01. 2009. 23:29:20 ---
No, to mi nije bilo dovoljno, pa sam se nedavno zainteresirala za priču da u našoj šumi ima divljih srna, al naravno nikome nisam vjerovala da žive samo 10min od obiteljskog naselja.

--- Kraj citata ---

Dobro dosla na forum a evo za pocetak srne se ne dijele na divlje ili pitome jer sve su ovo prvo  zagi

Mina:
heh, ma znam da su sve divlje, al ima u toj šumi ograđenih jelena lopatara i muflona, pa kad me pitaju di si ti vidjela te srne, kažem im da su to one slobodne, kao "divlje", da skuže kaj propuštaju  ;)
i hvala svima na pozdravima!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju