Za goste i nove članove > Predstavljanja novih članova foruma LOVAC
Nikola - sve o meni
Lovac:
d4 Zahvaljujem Nikoli što se predstavio članovima foruma a naravno pri tome i svim posjetiteljima. Razina privatnosti na Forumu je uvijek škakljiva tema, sa predstavljanjem forumaša ona je malo stavljena na vagu, zaštiti svoje podatke a opet predstaviti se svima. Ustrajačemo na toj ideji zbog specifičnosti zajednice lovaca i nekako opče kulture da kada dođemo u neko društvo i razgovor da se prvo predstavimo. Opet takočer pozdravljamo prijatelje i lovce koji nas posječuju a nikada se nisu ni registrirali da se slobodno učlane i da će njihovi podaci ostati tajni (e-mail adresa, ime i prezime. A ostali minimalni dio o sebi dodati u predstavljanjima. d1
shaga:
--- Citat: Nikola - 22. 10. 2007. 22:18:35 ---Ovaj Forum je zapravo jako mlad. Nema ni punih godinu dana, puno se stvari desilo od pokretanja,
Predstavljanje je uvedeno naknadno.. neke je članove zaobišlo tako da se sada polako odrečuju ti poslovi...
Novi članovi su obavezni s predstavljanjem....
Sad sam dobio ideju da godišnjicu FORUMA moramo nekako proslaviti..
--- Kraj citata ---
Samo reci kada i gdje!!!
Volio bi biti ucesnik takve feste ali ne zbog ica i pica nego zbog ljudi koji su ovdje,jer koliko sam zakljucio svi su jako pozitivni!!!
Nikola sada te bolje znamo ali cemo te jos bolje upoznati na GODISNJICI d4
SSG:
Nikola,želim ti i nadalje Dobru Kob i naravno lijepo je pročitati nešto o svakome od nas
Vanja:
Nikola, iskrene čestitke na predanom radu i svakodnevnom unaprečivanju foruma.
Želim ti dobru kob! z10
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju