Za goste i nove članove > Predstavljanja novih članova foruma LOVAC

Noha - pozdrav svima!

<< < (3/4) > >>

Noha:
Feler

Kohorta:
 bravooo na predstavljanju i  welcome na najbolji forum u susjedstvu (kako bi rekao naš novi MVP-a)

JANEZ L:
Lp!

welcome z10

Lovski zdravo
Janez L

Noha:
Pozdrav.

Objavio odgovor na krivoj lokaciji pa sam samo prekopirao...

"Sako sam našao pukom srećom.Gledao sam ponude po web stranicama domaćih trgovina i nisam ništa našao...
Jedino Kettner nema ponudu na netu pa sam od njih tražio ponudu mailom za Tikku i Steyer-a. Tikka je išla od 1200EUR-a na gore ovisno o modelu a Steyer 1900EUR pa na gore. Rok dobave 3-5 tjedana.
Pa sam počeo nazivati trgovine dali imaju što u dolasku ali ne, nitko ne nabavlja tako male kalibre. I kad sam već odlučio za Tikku sa laminiranim kundakom,... Eto slučajno nazvao Fanzoj koji je imao Sako 85 XS u kalibru .222 Rem već duže vrijeme na  lageru i praktički sam ga dobio za keš po cijeni Tikke  ref.
Te trgovce zbilja ne razumijem: bolje je ne stavljati na web stranice ništa pa te ljudi zvrckaju nego staviti nešto a ne sve (pa misliš da nemaju)...
Kupujem tu pušku već 9 mjeseci (dao i oglas na njuškalu, čekao naše trgovine,..) a čovjek ju ima na lageru već više od 1 godine. I kaj je najgore: javljaju se ljudi s njuškala i nude puške u ko zna kakvom stanju i kako održavane, stare od 15 godina na više i traže 9tkn za njih? :shok: Znam da su kvalitetne i koštale ali od koje plemenite kovine su te napravljene?"

LP
Noha

Fazan Okićki:
 zagi welcome zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju