Za goste i nove članove > Predstavljanja novih članova foruma LOVAC

Novi

(1/2) > >>

gavran:
Pozdrav
Zovem se Zoran,interesuje me lov i long range shooting.Forum vam je odlican.Puno pozdrava

fazan:
Pozdrav !

I pravi gavran zna više reći  ;D

Štef:
Još na m reci što loviš, gdje loviš i tako malo pa će ti proći predstavljanje.

d1

gavran:
Ne lovim nigdje,tek me jedna grupa ljutih lovaca uzima za pripravnika a ovde lovim prve informacije cisto da ne bude da ne znam bas nista.Ako bog da lovice se u lovistima oko Banja Luke.Inace sam iz Sarajeva.Sada trentno imam gomilu informacija pokupljenih sa ovog foruma koje nikako da se slegnu,svi su mi se kalibri  i marke pusaka u glavi pobrkali,da mi neko sada da za djabe da biram koju pusku u kojem kalibru da uzmem ne bih znao odakle da pocnem.Nema veze mislim da ce mi moji prijatelji lovci sve to vremenom razjasniti na pravi nacin.

KOBI:
Ne lupaj glavu oruzjem,to je ono sto ti treba ali ne toliko kao to da postanes LOVAC.Da se ponasas onako kako to dolikuje lovcu i covjeku koju voli prirodu.
O oruzju je dovoljno da znas ono sa ispita a ostalo ces nadogradit kroz vrijeme ako te bude zanimalo.Pusku je lako kupit.
Dobro dosao na forum  d1

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju