Za goste i nove članove > Predstavljanja novih članova foruma LOVAC
o meni
lovac miro:
Poštovani lovci forumaši !
Slučajno sam nabasao na ove stranice i vrlo se oduševio sadržajem tako da mi je žao što prije nisam znao za njih.
Lovac sam 35 god.toje duuuugo... ali svakim prisustvom u lovu ili dogačanjima vezanim za lov spoznajemo nova iskustva pa tako i ovim forumom.Eto meni je u roku nekoliko dana po stupanja na forum uspjelo upoznati legendu foruma -medu,i boga mi ,svaka čast zna "mladac" svašta.
Po struci sam dr.vet.med.i nakon dugogodišnjeg rada na terenu sada sam inspektor u županijskom vet.uredu Bjelovar-Daruvar.Kao lovac sudjelujem u edukaciji naših mladih lovaca kao predavač i ispitivač pri našem savezu LSBBŽ.Najdraže lovim divlje svinje i to aktivno u pogonu sa mojim terijerima,ali svi oblici lova i na svaku vrstu divljači su mi dragi.član sam lovne udruge "JELEN" čulovac u čijem sam osnivanju aktivno sudjelovao. Eto, bio sam malo opširniji ali ne zamjerite stariji lovci su takvi.
DOBRA KOB !
hunter:
Dobro dosao i dobra kob!
medicus:
Pozdrav miro,iste smo struke a i poslodavac nam je isti ;D
nazime:
Pozdrav i dobra kob!
medo:
Postovani kolega dobro nam dosao.
Takvo iskustvo dobro ce nam doci da naucimo jos vise.Ipak moram reci da sam iznenadjen i sretan kad vidim da se netko "stariji" latio interneta i postuje misljenja onih mladjih.
Vrijeme Vas ocito ne gazi zato samo lovite i druzite se s nama i dalje d4
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju