Za goste i nove članove > Predstavljanja novih članova foruma LOVAC
pozdrav
fazan:
--- Citat: kuki100 - 08. 01. 2015. 17:15:22 ---ime mi je Neven mada me svi zovu KUKI, 37 se natukla, dolazim iz ivanca bistranskog i lovom sam se počeo baviti prije tri godine pošto se lov kao takav vuče u mojoj obitelji več mogu reći i stolječe i više počevši od mog pra,pra djede... :) :)
trenutno posjedujem od oružja:
-tikka t3 hunter lh 30-06
- cz cal16 hmls
član sam LU PONIKVE
--- Kraj citata ---
To Ti je sreća kaj si došel nama u Park prirode.
Branko predsjednik , Branko tajnik ,gdje češ bolje !
Kako ovaj forum čitaju mnogi , malo upozorenje . Što se god izluči , bilo je od ponedjeljka do petka . Takav nam je PZD ( Provođenje zaštite divljači ).
Početkom veljače je kordinacija provoditelja kod Vas na Bizeku , pa ako imate mogućnosti dođite tamo da se i osobno upoznamo .
kuki100:
hehe može nema problema...a i otac mi je domar pa ću sigurno navratiti samo se ti javi....a kaj se tiće predsjednika i tajnika nemam nikaj lošeg reći o njima, pa ni o nikome u društvu...dobri su to ljudi samo kaj nam je sudbina s lovištem takva kakva je ne njihovom krivnjom...
danimus2005:
z14
welcome KUKI!
z10
fazan:
--- Citat: fazan - 12. 01. 2015. 16:04:36 ---
--- Citat: kuki100 - 08. 01. 2015. 17:15:22 ---ime mi je Neven mada me svi zovu KUKI, 37 se natukla, dolazim iz ivanca bistranskog i lovom sam se počeo baviti prije tri godine pošto se lov kao takav vuče u mojoj obitelji več mogu reći i stolječe i više počevši od mog pra,pra djede... :) :)
trenutno posjedujem od oružja:
-tikka t3 hunter lh 30-06
- cz cal16 hmls
član sam LU PONIKVE
--- Kraj citata ---
To Ti je sreća kaj si došel nama u Park prirode.
Branko predsjednik , Branko tajnik ,gdje češ bolje !
Kako ovaj forum čitaju mnogi , malo upozorenje . Što se god izluči , bilo je od ponedjeljka do petka . Takav nam je PZD ( Provođenje zaštite divljači ).
Početkom veljače je kordinacija provoditelja kod Vas na Bizeku , pa ako imate mogućnosti dođite tamo da se i osobno upoznamo .
--- Kraj citata ---
Tata Ti ( oprosti na tikanju )je krasan čovijek. S nestrpljenjem čekam da mi netko plati gemišt.
kuki100:
HEHEHE...nema frke....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju