Za goste i nove članove > Predstavljanja novih članova foruma LOVAC

Pozdrav

<< < (2/3) > >>

Toni_SB:
Ako se naše tuke računaju kao divljač onda sam ja najtrofejniji lovac u hr jer sam ih za Vindon skupljao po farmama u šleper i vozio in na obezglavljivanje.  hao

Posavac27:
Toni_SB koji si ti kralj hahhhaahh kao trofej ih drzisu zamrzivacu?

OregonHunter:
Zivio sam u blizini Portlanda u Oregonu a ondje i nema bas divljih purana pa smo ja i moja dva susjeda otisli u Tennessie na Apalacansko gorje. Ides u lov predvecer i rano ujutro. Mozes ici sa psima u lov da pronadu purane ( iako su purani jako divlje zivotinje i mogu ozljediti psa sa kandzama ) ili ides sam i glasas se kao oni da ih privuces. Osobno mislim da je to jedan od najljepsih lovova i jako uzivas u njemu. Lovili smo na nekom privatnom rancu i lov je bio jako dobar.

roger:

--- Citat: Toni_SB - 05. 06. 2017. 12:20:22 ---Ako se naše tuke računaju kao divljač onda sam ja najtrofejniji lovac u hr jer sam ih za Vindon skupljao po farmama u šleper i vozio in na obezglavljivanje.  hao

--- Kraj citata ---

Bio je svojevremeno pokusaj da se divlji purani nasele negdje kod nas, negdje u dalmatinskoj zagori.
Ali poklusaj mislim da je propao, jer se vise nije culo o tome, ali znam da su ih negdje bili pustali.

Toni_SB:
Neobično je roger...ali ne više ne nego činjenica da na Tuhobiću postoje divlji konji

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju