Za goste i nove članove > Predstavljanja novih članova foruma LOVAC
Pozdrav
Bosnian Hunter:
Član sam LD "Srndać" iz Gračanice. Imam 21 godinu a lovački ispit sam položio sa 17 godina. U lov idem već desetak godina (kako ne bi kad sam iz lovačke porodice) i namjeravam isto raditi dok sam živ ;D . Preferiram goniče (uglavnom posavske i trobojne) a od oružja imam sačmaricu Monte Carlo s kojom sam zadovoljan. Lovište u kojem lovim je sastavljeno iz brdskog ali i ravničarskog terena pa je tako moguć lov kako divljih svinja i ostale divljači u brdskom dijelu lovišta tako i pataka i fazana u Sprečanskom polju ( Spreča - nekada jedna od najbogatijih rijeka ribom a danas kanalizacija Tuzlanskog kantona).
d6
lovacpd:
--- Citat: Bosnian Hunter - 16. 10. 2008. 13:13:44 ---Član sam LD "Srndać" iz Gračanice. Imam 21 godinu a lovački ispit sam položio sa 17 godina. U lov idem već desetak godina (kako ne bi kad sam iz lovačke porodice) i namjeravam isto raditi dok sam živ ;D . Preferiram goniče (uglavnom posavske i trobojne) a od oružja imam sačmaricu Monte Carlo s kojom sam zadovoljan. Lovište u kojem lovim je sastavljeno iz brdskog ali i ravničarskog terena pa je tako moguć lov kako divljih svinja i ostale divljači u brdskom dijelu lovišta tako i pataka i fazana u Sprečanskom polju ( Spreča - nekada jedna od najbogatijih rijeka ribom a danas kanalizacija Tuzlanskog kantona).
d6
--- Kraj citata ---
Dobro dosao!
jura:
Dobra kob lovče archery
Schultz and Larsen:
DOBRODOSAO, DOBRODOSAO, welcome
zhrvoje:
Dobro došao i dobra ti kob z10!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju