Za goste i nove članove > Predstavljanja novih članova foruma LOVAC
pozdrav iz like
sss:
Prije svega svima se ispričavam što sam komentirao prije nego li sam se prestavio. Lovac sam već desetak godina u Ličkim lovištima ali prvenstveno me je zanimalo streljaštvo to jest glineni golubi. U zadnjih dvije godine počeo sam intenzivnije ići u lov. Otac mi je bio lovac tridesetak godina te sam nasljedio od njega streljačko i lovačko naoružanje te ponešto i sam pribavio.Trenutno vodim borbu sa dotjerivanjem IZH 18 remington u kalibru 270 wincester te sam tako i počeo pregledavat forume te se odlučio uključiti. Još jednom isprika i pozdrav iz Like
Hubert.ctg:
welcome kolega d6
Puno sreće sa američkom puškom proizvedenom u Rusiji. Nema li ona naziv SPR18 ?
sss:
Ha ha čak nema ni tu oznaku nego izh 18 MN osim što ispod baikal piše remingtom. Nemože se reć drvo je ljepše i čini mi se da je malo bolje brunirana. Na oko je ljepša ništa više. Uzeo sam je radi kalibra 270 wincester i za sada nakon uređenja okidača sam zadovoljan
Nikola:
--- Citat: sss - 07. 08. 2009. 12:55:17 --- Ha ha čak nema ni tu oznaku nego izh 18 MN osim što ispod baikal piše remingtom. Nemože se reć drvo je ljepše i čini mi se da je malo bolje brunirana. Na oko je ljepša ništa više. Uzeo sam je radi kalibra 270 wincester i za sada nakon uređenja okidača sam zadovoljan
--- Kraj citata ---
da , mislim da IZH 18 tj Rusi nemaju u ponudi 270 win, dok Remington ima
Schultz and Larsen:
welcome welcome welcome welcome welcome
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju