Za goste i nove članove > Predstavljanja novih članova foruma LOVAC
Pozdrav svima
ninikki:
Pozdrav . Ja sam Niki iz Nisa. Na zalost nisam lovac vec ribolovac i dodirne tacke sa lovom imam samo u pravljenju pracki za lov. I da, pokusavam se baviti izradom nozeva na tradicional stari nacin, kovanjem. Lov me interesuje iako sam mozda malo zakasnio s godinama no boravak u prirodi ne trazi godine bilo da si lovac ili ribolovac. Pozdrav svima
deeejan:
nozar iz nisa...ima tu jos jedan na forumu ;)
stavi radove nozeva da vidimo.
i pracki takodjer
dobro dosao na forum zagi welcome
spinnaker:
Dobrodosao.
Koje sve zivotinje love lovci sa tvojim prackama?
I kojom tehnogijom ih izradjujes?
ninikki:
POzz spinnaker. Iskreno nisam bas ubedjen u lovnost iako pracke po recima evropljana mogu ubiti zeca, fazana... Kazem evropljani jer sam tu video sve o njima, prackama. Evo linka gde lik ubija zeca, mada sumnjam u verodostojnost ubistva zeca. Kako god, napravio sam dosta pracki, licno nisam nista ubio,dosta gadjao u konzerve i dostigao neku preciznost. Pracka sa TBG gumom i lagerom od 13mm leti i do 80m u sekundi. Kako pravim nozeve, napravio sam i pracku noz. Nista carobno vec samo mali okaljen nozic u pracki., Evo i nekih slika.
Da ne bih kvario temu upoznavanja, molio bih da mi kazete gde bih mogao postati pracke ako neko zeli da vidi kako izgledaju. Iskreno, ne znam u koju kategoriju da ih svrstam... uf
deeejan:
otvori novu temu 'lovacke pracke' u 'lovacka oprema' zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju