Za goste i nove članove > Predstavljanja novih članova foruma LOVAC
predstavljanje Hawk
Harry P.:
Aguila, nije zavist i jal već pun kufer visine i nedaj mi Bože nikada takvu svijest shvaćanja lova.
U biti nemoramo se koncentrirati na lov... Zamislimo realnu situaciju bilo gdje gdje je nazočno 10-ak 15-ak ljudi i sada dolazi novajlija. Osobno smatram da bih po svim regulama bilo Bontona bilo kućnog odgoja bio red da isti kaže: Pozdrav ljudi zovem se Pero, dolazim iz PM, a u vaše društvo sam došao iz razloga što također kao i vi volim jesti kranjsku kobasicu sa kukuruznim kruhom
ili Evo i mene i nepitajte me ništa...
Aguila:
Slažem se da se treba predstavit ali sad spominajt da mu netko čisit puške da ima đipa neznam kakvog itd. mislim da nije fer čovjeka odmah na takav način "otpilit". I na kraju krajeva ako si može sve to priuštiti OK, možda za nas to nije BIT i shvačanje lova, ali imam nas svakavih. zagi
Macak:
--- Citat: Aguila - 07. 03. 2010. 15:53:32 ---Slažem se da se treba predstavit ali sad spominajt da mu netko čisit puške da ima đipa neznam kakvog itd. mislim da nije fer čovjeka odmah na takav način "otpilit". I na kraju krajeva ako si može sve to priuštiti OK, možda za nas to nije BIT i shvačanje lova, ali imam nas svakavih. zagi
--- Kraj citata ---
Hvala Bogu sto nas ima svakakvih, pogotovo za ona manja drustva koji se jednim djelom financiraju komercijalom...
Harry P.:
--- Citat: Aguila - 07. 03. 2010. 15:53:32 ---...spominajt da mu netko čisit puške da ima đipa neznam kakvog itd. mislim da nije fer čovjeka odmah na takav način "otpilit". I na kraju krajeva ako si može sve to priuštiti OK, možda za nas to nije BIT i shvačanje lova, ali imam nas svakavih. zagi
--- Kraj citata ---
Aguila, to je manje bitno dali si sam čisti ili mu netko drugi čisti. Poanta je u ovoj mojoj trvdnji iz predhodnog posta
--- Citat: Harry P. - 07. 03. 2010. 15:27:36 ---...zbog čega se uvijek mora obistiniti ona ista stvar gdje se svaki novi član koji se predstavi ofrlje, na kraju ispadne da je veliki bijeli lovac koji nezna što koja divljač jede, a ima punu sobu trofeja koje su otpucane ili iz kamiona ili iz grijane čeke ili su mu domoroci natjerali već dugo vremena mečenu divljač.
--- Kraj citata ---
... i poanta je da takvi nakon što napišu par postova već krenu ismijavati nas obične lovce jer mi kao nemamo pojma što je lov jer pravi lov je imati na zidu nosoroge, žirafe, trofejne srnjake (puštene iz umjetnog uzgoja happi) itd...
Mislim da sam uspio izreći poantu...
Harry P.:
--- Citat: Macak - 07. 03. 2010. 16:22:30 ---Hvala Bogu sto nas ima svakakvih, pogotovo za ona manja drustva koji se jednim djelom financiraju komercijalom...
--- Kraj citata ---
Mačak, slažem se u potpunosti. Hvala Bogu što ima takvih i daj Bože još takvih...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju