Za goste i nove članove > Predstavljanja novih članova foruma LOVAC

Predstavljanje novog člana

<< < (3/3)

kalnik:
 zagi

Pepi18KA:

još uvijek ne znamo kak se zoveš i odakle potječeš  fre fre fre

magwin:
pozdrav isi!

fazan:

--- Citat: artemis - 26. 03. 2010. 16:12:21 ---Poštovani
Hvala Vam na dobrodošlici,a Fili očitomalo isflustriranom moram odgovoriti da se ne hvalim mada imam čime nego da je to stvarnost : imam 55 godina i iza sebe imam 450 komada,100 kom iznad
20cm kljove. Fili ću priuštit da konačno ima mogučnost da vidi kako izgleda 100 kljova na pločicama. Kada montiram sve na pločice poslat ću sliku.
Još jedno hvala svima koji su mi izrazili dobrodošlicu 

--- Kraj citata ---
Svaka Ti čast ,ne bih  želio biti u Tvojoj koži  kad razmislim koliko si kukuruza i ostalog krmiva  iznio na te čeke i koliko si vremena proveo da Te grizu komarci i krpelji , odnosno smrzavanja ako je odstrel bio zimi , a da ne govorim o silnom novcu koliko koštaju takve trofeje.

fazan:
Ovo je mjesto za predstavljanje članovima foruma pa Te molim da se toga pridržavaš.
Za sve ostalo ima već otvorenih tema . No , ako smaratraš da nema nečega što bi Tebe zadovoljilo molim odgovorne da Ti to omoguće bez obzira na broj postova .
Imao sam čast loviti sa po mišljenu puno " svinjara "  najvećim lovcima te provinijencije pokojnim Joem Kalinom , Ž. Ištokom  , Z . Milečkim i moram priznati da su Tvoji rezulti u istinu frapantni , jer ja koji lovim  35 godina pretežno svinje  nemam ni približno toliko    "skalpova " ako se ne računaju bređe krmače .

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju