Za goste i nove članove > Predstavljanja novih članova foruma LOVAC
srecko
srecko:
Lovski Zdravo iz Slovenije!
Dolazim iz Škofja loke na Gorenjskem, 25 km iz Ljubljane. Lovački izpit imam 5 godina inače lovim od pelena (djed i ujak). Član sam LD (lovske družine) Železniki. Link za stranicu naše LD je pod temom "predstavljanje lovačkih udruga". ili tu:
1. http://www.zelezniki.si/lov/lov_zelezniki.html
2. http://www.zelezniki.si/lov/lov_new/ld%20zelezniki.html
Naše lovište ima skoro 9.000 ha, srednje gorsko, ime je dobilo po kraju u lovištu. Nalazi se u dolini reke Selške Sore na Gorenjskem. U LD ima nas oko 75 lovaca. u ljetnom planu odstrela imamo oko 120 kom srne, 70 kom jelena, 60 komada gamsa, 10 i više divje svinje, 8 muflona, lisice, kune,...
Uglavnom lovimo kupnu divjač. Svaki lovac u sezoni može loviti jednog trofejnog srnjaka, jednog jelena, 3 gamsa (kozel, koza, mladič), jednog muflona, koliko uhvati svinja te ostale netrofejne krupne divjači do izpunjavanja plana.
Imamo tri lovske kuče. Na žalost ne možemo pozvati lovačke prijatelje u goste na lov na trofejnu divjač, ali nam se može svatko pridružiti na pogonima u jesen i loviti netrofejnu veliku divjač (jelenova košuta, junica, lane, srna, mladica, ...)
Ako je netko zainteresiran za lovni turizam, može mi se obratiti. Za turistički odstrel imamo planiranih oko 15-25 gamsova po želji ( od medalje do mladiča) po cenovniku Lovske zveze Slovenije,.
Izvinjavam se zbog mojeg (ne)poznavanja jezika ali nama je svima ista boja krvi - zelena.
LP Srecko ;D
Schultz and Larsen:
Srecko!
Jos jednom, dobro dosao na forum i ovu virtualnu kafanu. Hvala na lijepom predstavljanju i linkovima. Uzivaj ovdje medu jednakim.
Pozdrav i dobra ti kob!
Schultz d4
Lazar:
vrlo mi lijepo procitat da lovci iz ld mogu da love na trofejna grla a ne sve za komercijalu a clanovi nek .... d4
Zoran:
sretan si ti covjek srecko kad si nas naso....
dobro doso d4
PinzHunter:
Dobro nam dosao Srećko d4
Ja jos nisam za lovački turizam, ali de bogati za početak nama sa foruma nabavi koju Vignetu za autocestu gratis ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju