Lovna kinologija > Prehrana pasa

Hrana za pse

<< < (7/36) > >>

Lazar:

--- Citat: Zoran - 26. 02. 2008. 22:31:21 ---meni je puko film sa tim oko hranjenja kad mi je veterinar reko, da ispecem  piletine zbog proljeva!
i ja idjot odem kupim dvije kile pilecih prsa i ispecem dadnem psu  on pojede!
odem u kucu da i ja nesto pojedem otvorim si pastetu i pocnem jesti!
i nekako mi padnu ona plica prsa na pamet  tkotukoga

i tako da ja vodim pse veterinaru samo kad ih moram cjepiti protiv bjesnoce i da im ocisti usi!

--- Kraj citata ---
;D ;D ;D

lari:

--- Citat: Zoran - 26. 02. 2008. 22:31:21 ---meni je puko film sa tim oko hranjenja kad mi je veterinar reko, da ispecem  piletine zbog proljeva!
i ja idjot odem kupim dvije kile pilecih prsa i ispecem dadnem psu  on pojede!
odem u kucu da i ja nesto pojedem otvorim si pastetu i pocnem jesti!
i nekako mi padnu ona plica prsa na pamet  tkotukoga

i tako da ja vodim pse veterinaru samo kad ih moram cjepiti protiv bjesnoce i da im ocisti usi!

--- Kraj citata ---

Upravo tako,

ako sami idemo doktoru često bez nekih većih problema naći će nam 100 bolesti, isto tako i veterinari psima. Odlazak veterinaru tek kad je situacija jako ozbiljna,a što se hranjenja tiče moji imaju hranu na raspolaganju 15 min pa tko voli nek izvoli. Najčešće jedu mesni otpad iz klaonice i mesnice i svi ok.

Viktor:

--- Citat: pirelli - 26. 02. 2008. 21:51:20 ---Ovaj top energy uopce nije losa hrana, a i prihvatljiva mu je cijena!

--- Kraj citata ---

Apsolutno si u pravu. Pokazala mi se odlična a stara kuja koja ju konstantno jede je dobila tako dobru dlaku i više joj ne ispada niti dlačica + ima savršen sjaj!

Pozdrav Viktor

dean:
Koja je preporuka za hranu kaj se tiče postotka masti i proteina.  Jedan uzgajivač mi je rekao da proteini uništavaju psi jetru. možda je mislio da višak istog, ali je meni to malo "nategnuto". Veli mi isti gospodin da je bolje da hrana ima više masti a manje proteina. Moj pas jede hranu sa 30 % proteina i 14 % masti.
Madicus, na tebi je red!

medicus:
Drži se ti svoje hrane i mir,nek gospodin hrani svoje pse sa čime god želi,neću ja sad tu napisati ništa što večina već ne zna,a i da preporučim neku hranu odmah će se pojaviti netko kome ta baš nije odgovarala,netko kome je bila osrednja i onda nadmudrivanju nema kraja :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju