Lovna kinologija > Prehrana pasa
Sta koristite od vitamina kao dodatak ishrani pasa č
medicus:
--- Citat: Viktor - 05. 02. 2008. 19:13:04 ---Od kada sam počeo sa VMP tabletama očita je razlika u apetitu kujice. Izvrsna stvar. Hvala na savjetu!
Mislim da će fizički doći do još jačih promjena 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Pozdrav Viktor
--- Kraj citata ---
Nema na čemu.Kad sam ih ja počeo koristiti mislio sam da ih pas neče htjeti pa sam tabletu stavio u dehidrat misleči da je možda neće primjetiti,ali primjetio ju je,najprije je pojeo tabletu a onda ostatak hrane ;D ;D z10
Viktor:
Ista priča i sad ih jede sama.
Hvala još jednom d4 z10 z10
Plaćam piće ako se vidimo u Zg-u na CACIBU d4
Pozdrav Viktor
HunterDon:
Netko tko ima 10 pasa, recimo da su mu od toga 5 u razvoju, teško da će biti voljan izdvojiti 400-500 kuna po psu za razne vitaminske pripravke koji će biti dovoljni za 2-3 mjeseca maksimalno.
Tako da neki dodaju 2-3 puta na tjedan u hranu žličicu stanovitog "kostovita", vitaminsko mineralnog dodatka koji se daje domaćim životinjama (svinje, koze, pilići itd...) ili isto toliko puta na tjedan u hranu dodaju po žličicu ribljeg ulja. Ako se ne varam, ulje jetra bakalara koje odlično djeluje na razvoj mozga, kostiju, hrskavica, vezivnog tkiva, dlake, kože itd...
Pa povremeno u hranu dodavati po žličicu mljevene sušene ljuske jajeta................
Fruky:
Vitamini nisu potrebni ako se štenetu daje vrhunska hrana jer u njoj se nalazi sve. Najbolja je hrana od morske ribe i u jako kratkom roku su vidljive promjene. Jasno mi je da je problem kad netko ima puno pasa jer je ta hrana skupa a tko ima dva psa sve ostalo je skupo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju