Lovstvo > Provjera znanja

Da li je moguće da se divlja patka utopi?

<< < (4/7) > >>

KOBI:
 hao hao hao hao hao hao
Hhehe da bar pacije noge...
mislio sam na svoje.prsti se zalede u cizmama mogo bi ih nozem rezat da i ne osjetis,a vilica (brada) se ukoci od hladnoce kao da te mozdani strefio pa ne mozes vise normalno pricat  hao hao
To je doba kad Sava uz obalu pocne ledit  zim al tada i jest merak  d7
to se desi kad je temp. danima prilicno ispod nule.
Kad se zaledis onda bjezi   :smil4226ce1d491b5: sto blize zeni to bolje  hao

SEJFO:
 Pozdrav!!
obzirom da ja nisam nikad imao priliku loviti patke (ima na uni al to nije naše lovište) postoji li teoretska šansa da  npr. patka zanoći u ševaru pa joj se u toku noći zamrznu noge( mislim u ledenu ploču) i onda je uhvatiš bez pucanja. z10

magwin:
Ma ledu one uteku trebao bi napraviti to sa brzosušećim gipsom.ako mokrih nogu sleti u plohu koju si začinio gipsom imati ćeš više šanse za odstrel i neće ti uteći.i poslije samo odsječeš noge ref

KOBI:

--- Citat: Sejfo - 02. 11. 2008. 18:28:32 --- Pozdrav!!
obzirom da ja nisam nikad imao priliku loviti patke (ima na uni al to nije naše lovište) postoji li teoretska šansa da  npr. patka zanoći u ševaru pa joj se u toku noći zamrznu noge( mislim u ledenu ploču) i onda je uhvatiš bez pucanja. z10

--- Kraj citata ---

--- Citat: mawerick - 02. 11. 2008. 19:43:56 --- just just just Sejfo, ova tvoja teorija može također biti jedan od razloga utapljanja pataka.
Kako se to kaže ova tvoja teorija "drži vodu"

Naime, preko noći se pačije noge zalede i ostanu fiksirane u ledu. Preko dana počne kiša i ogromne količine padalina uzrokuju podizanje razine vode u rijeci tj. i do 40-50 cm iznad leda. Kako se led ne stigne otopiti tako brzo voda pređe patkama iznad glave i one se utope.  teaa

--- Kraj citata ---

Moguca je i ta pojava samo ne znam koji bi bio gust fatati ju zivu.radije ju oslobodit a za corbu ulovit  d7 puskom

Nikola:

--- Citat: Kobasan - 02. 11. 2008. 20:06:30 ---
--- Citat: Sejfo - 02. 11. 2008. 18:28:32 --- Pozdrav!!

--- Kraj citata ---

--- Citat: mawerick - 02. 11. 2008. 19:43:56 --- just just just Sejfo, ova tvoja teorija može također biti jedan od razloga utapljanja pataka.
Kako se to kaže ova tvoja teorija "drži vodu"

Naime, preko noći se pačije noge zalede i ostanu fiksirane u ledu. Preko dana počne kiša i ogromne količine padalina uzrokuju podizanje razine vode u rijeci tj. i do 40-50 cm iznad leda. Kako se led ne stigne otopiti tako brzo voda pređe patkama iznad glave i one se utope.  teaa

--- Kraj citata ---

Moguca je i ta pojava samo ne znam koji bi bio gust fatati ju zivu.radije ju oslobodit a za corbu ulovit  d7 puskom

--- Kraj citata ---

Pošto su Mawerick i Sejfo uzeli udjel u ovoj temi .. adminu ne preostaje ništa drugo nego da je smjesti na pravo mjesto.. u ZAFRKANCIJE...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju