Lovstvo > Provjera znanja

Gdje se bezbjednije skloniti kad je nevrijeme i grmljavina

<< < (2/7) > >>

Schultz and Larsen:
Isti q.... ili pod ovo ili pod ono. Ako ti je sudjeno da te rokne, rokne. Ako ne, sjedi i uzivaj u lovu.

Nedje sam piso da me boli q.... kakvo je vrijeme, samo da je oprema dobra.  Evala!

A da zavrsimo ovu Zokinu:

Pa sjedi mala kraj borica,
ceka mene da je ocekicam.
Mala moja stavi dasku na nju,
i nju sam ti probit' u stanju.(bilo od cetinara ili hrastovine)

z10

magwin:
U nisko raslinje s pogledom na čistinu i pod dobru kabanicu.
Ako si u lovu na svinje to vrijeme ih posebno narajca za pokret d4

STARI AVDZIJA:

--- Citat: magwin - 27. 08. 2008. 22:10:13 ---U nisko raslinje s pogledom na čistinu i pod dobru kabanicu.

--- Kraj citata ---
E kad te zatekne pravo nevrijeme i krše gromovi nije ti do lova (poslije da ali tada)nije ti ni do ćega jarane,sve se sklonilo u "mišju rupu" nego konkretan odgovor ko zna zna ili da premjestimo na zezanciju forumaša?

magwin:

--- Citat: REDZO - 27. 08. 2008. 22:16:48 ---
--- Citat: magwin - 27. 08. 2008. 22:10:13 ---U nisko raslinje s pogledom na čistinu i pod dobru kabanicu.

--- Kraj citata ---
E kad te zatekne pravo nevrijeme i krše gromovi nije ti do lova (poslije da ali tada)nije ti ni do ćega jarane,sve se sklonilo u "mišju rupu" nego konkretan odgovor ko zna zna ili da premjestimo na zezanciju forumaša?

--- Kraj citata ---
Bome reci ti šta oš al meni je to gušt.I to ti je djelo prirode.Ponekad i pravimo pogon baš po kiši.Možeš mislit da je zajebancija ali je stvarno istina.

STARI AVDZIJA:

--- Citat: magwin - 27. 08. 2008. 22:26:18 ---
--- Citat: REDZO - 27. 08. 2008. 22:16:48 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
Bome reci ti šta oš al meni je to gušt.I to ti je djelo prirode.Ponekad i pravimo pogon baš po kiši.Možeš mislit da je zajebancija ali je stvarno istina.

--- Kraj citata ---
Ma i sam sam ti takav i vjeruj da ne igram šah kući ako si skonto ali skontaj i pitanje?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju