Lovstvo > Provjera znanja
gdje u HR. zive divlji kunici
Huntercro:
za ovo u Našicama ćeš Zoki da budeš pesi
HS-2000:
dobra je ova fora NAŠICE,NAŠICE... hao ref ref
Zoran:
--- Citat: File - 15. 02. 2009. 21:54:06 ---Ja idem na neki lov kunića krajem trečeg na jedan otok al nije dalmatinski nego malo sjevernije tako da žive na otocima koji nisu dalmatinski a i u zelendvoru jer ga imaju u cijeniku
--- Kraj citata ---
da nemisliš nekim slucajem RAB? bice ti fantasticno jos ako ja budem tvoju grupu vodio.... happi
Stipe Šibenik:
Divlji kunići žive u prirodi u nastambama koje sami iskopaju ispod zemlje. Sitnije su građe od zeca, znatno pitomiji, spretniji, a prema nekima i inteligentniji (vjerojatno zato što se lakše pripitomljavaju). Uši su mu kraće od glave. Mase je oko 2kg. Razmnožava se tijekom cijele godine. Ženka se pari 5-7 puta godišnje, od veljače do rujna. Bređost traje 30-31 dan, u svakom okotu ima 4-12 mladih. Iako je jako sličan zecu, ne može se s njim pariti.
Evo copy-paste malo za edukaciju, a živi i na dalmatinskim otocima da vas demantiram odma za daljnju raspravu.
File:
--- Citat: Zoran - 15. 02. 2009. 23:44:09 ---
--- Citat: File - 15. 02. 2009. 21:54:06 ---Ja idem na neki lov kunića krajem trečeg na jedan otok al nije dalmatinski nego malo sjevernije tako da žive na otocima koji nisu dalmatinski a i u zelendvoru jer ga imaju u cijeniku
--- Kraj citata ---
da nemisliš nekim slucajem RAB? bice ti fantasticno jos ako ja budem tvoju grupu vodio.... happi
--- Kraj citata ---
šta te briga di je
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju