Lovstvo > Provjera znanja

pa šta je sad ovoo?????

<< < (4/5) > >>

pepi2:

--- Citat: Zoran - 28. 11. 2008. 10:42:37 ---
--- Citat: Kobasan - 28. 11. 2008. 10:08:07 ---Vrlo lako moguce da je kicma samo ja tu ne vidim niti jedno rebro  hao
A ne vidim niti jedan prsljen.
Ovo bi mozda medicus mogao znati  happi

--- Kraj citata ---

mislim da je onda kod tebe problem dioptrija! (ali nema veze)
------------------------------------------------------------

a zato sam ja ovo temu uopce otvorio je ;;;   Dali je pametno pucati u kosti?
                                                          ;  Koja zrna nebi na to tako na kost reagirala?
                                                          ; ili neka druga mišljenja

--- Kraj citata ---

pokusat cu redom:
bolje je pucati u kost (lopaticnu,) nego  da metak zavrsi u trbusnoj supljini,imao sam nekoliko pogodaka u samu kicmu povrh plecke ,falilo je 5-6 cm kosti ostalo je bilo netaknuto
vjerojatno sva zrna izgube nesto od svoje mase i ti fragmenti zavrse u mesu,jedino za CDP zrna mogu reci da zaista malo fragmentiraju iako pogode u kost
misljenja sam da netreba raditi rengensku snimku nakon odstrela, a ako i zagrizemo koji fragmenat zrna moze to biti vrlo simpa (za zubara)jer bar znamo da jedemo divljac koja nije iz gatera

Antezg:
Sada smo prosvijetljeni - treba isklučivo pucat između rebara ili u trbuh hao

josip89:
da to nije slika sa nekog barnesovog testiranja(znam da to nije barnes)

KOBI:

--- Citat: Zoran - 28. 11. 2008. 10:42:37 ---
--- Citat: Kobasan - 28. 11. 2008. 10:08:07 ---Vrlo lako moguce da je kicma samo ja tu ne vidim niti jedno rebro  hao
A ne vidim niti jedan prsljen.
Ovo bi mozda medicus mogao znati  happi

--- Kraj citata ---

mislim da je onda kod tebe problem dioptrija! (ali nema veze)
------------------------------------------------------------

a zato sam ja ovo temu uopce otvorio je ;;;   Dali je pametno pucati u kosti?
                                                          ;  Koja zrna nebi na to tako na kost reagirala?
                                                          ; ili neka druga mišljenja

--- Kraj citata ---

A jos se pitam zasto ne vidim slova na tipkovnici pa pisem kao prvacic... uf fre

SEJFO:
 To su  moja pluća(BOSS) oko 24.00 naročito kad primjetim da su mi obrisani postovi!!! ;) ;D ;D ;D ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju