Lovstvo > Provjera znanja
Pitalica
KOBI:
Nisi me razumio ali ja nisam mislio samo na kosi hitac i promasaj nego na promasaj uopsteno.
ps.antezg citaj cijelu temu pa mozda i shvatis jer ocito da mislis da se moze masiti samo gore i dole.nikako desno i lijevo o cemu svi tu pricamo.
Antezg:
Krivo smo se skontali - Naravno da se svakako može mašiti i na 10 jednako ko i na 500m i tko nikad nije mašio je supermen ili malo ide u lov :laugh:. Ja sam se osvrnuo na bit ove teme , a to je podbačaj-znači mogući scenariji su promašaj(svakako najbezbolnije), pogodak u donju čeljust, odbijena noga, štrajf...
z10
KOBI:
--- Citat: Antezg - 30. 11. 2008. 23:00:51 ---Krivo smo se skontali - Naravno da se svakako može mašiti i na 10 jednako ko i na 500m i tko nikad nije mašio je supermen ili malo ide u lov :laugh:. Ja sam se osvrnuo na bit ove teme , a to je podbačaj-znači mogući scenariji su promašaj(svakako najbezbolnije), pogodak u donju čeljust, odbijena noga, štrajf...
z10
--- Kraj citata ---
Zivio z10
fazan:
Da se malo podsjetimo
gogo3006:
na 30-tak metara bi zrno udarilo nekih 1-2 cm ispod križa bez obzira na gravitaciju.
Obratite pažnju na putanju metka, na toj daljini je pravac. nema parabole, što znaći skoro bez utjecaja gravitacije pa samim tim i putanja zrna će biti onako kako je u horizontalnom položaju.
a drugo je projekcija pogotka na tijelu divljaći kad se gleda iskosa, pa da se pogodi srce, treba pucat dosta iznad ( na tijelu).
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju