Foto, video, glazba, priče, umjetnost i PUTOPISI > Putopisi
Beautiful British Kolumbia, by Schultz
deeejan:
ajd nek bar netko moze ostvariti svoje snove..kanada je raj ,svaka castt kolega s&l,samo nstavi,tema zakon 1liga z10
Schultz and Larsen:
Cesto smo vidjali tragove ovih...Guide mi prica kako copor od 4 vuka ubija vise losa od copora koji broji 10 kom...
Kako? E, tu im dobra teorija koja meni drzi vodu....
Godisnje se ulovi oko 1100 vukova u British Columbiji...legalno...vecinom zamkama zimi. Tezak i zahtjevan posao. Prvo se zamke ljeti razapnu nezategnute, da se kurjaci na njih naviknu.....prvim snijegom se natezu i onda se u njih meci meso losa itd..koje je udareno u saobracaju ili zeljeznicom...ili jednostavno odpad iz klaonica..zimi je normala oko -35 do 40.
zagi zagi
JANEZ L:
Lp!
bravooo bravooo bravooo bravooo bravooo
E baš vuk, mi je lovačka mašta...
Lovski zdravo
Janez L
Schultz and Larsen:
Ovaj dan izasli na jednu krcevinu.....razgledamo..polako ispred....kisa se sprema..
Nekoliko koraka ispred jako frisak izmet od mede...i tako znajuci da moze biti bilo gdje...polako idemo....poce padati kisa...gledam na drugoj strani....jedan medo ide prema sumi...i nesta u njoj...samo smo se pogledali ja i guide...vjetar je uz kisu promijenio....veliki pljusak nas je zalijevao oko pola sata....
zagi
Schultz and Larsen:
medo se je objesio....i tako pomalo sazrijeva...
James je napravio strasnu veceru od filea crnog medvjeda...ide na nas gulas...ali je jace... rostilj
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju