Lovstvo > Sokolarenje
Sokolarenje ovog vikenda
Viktor:
--- Citat: medo - 22. 08. 2007. 10:46:13 ---Decki pa ovo je stvarno divno. Hvala na super fotkama i nadam se da ce ih biti jos. Za ulov je lako ali taj gust.... d4
Boze,sto ja propustam :(
--- Kraj citata ---
Prika ako ti hočeš vidjet najbolje sokolarenje koje se danas može vidjeti na terenima sa puno divljači ja sada dam tvoj broj frendu u Shropshireu i vidjet češ nešto o čemu mnogi mogu sanjati ;) ;) 8) 8)
Što se tiče sokolarenja ovdje.........kad si tu gimme a call mate ;)
Cheers Viktor
medo:
--- Citat: Viktor - 22. 08. 2007. 13:51:37 ---
--- Citat: medo - 22. 08. 2007. 10:46:13 ---Decki pa ovo je stvarno divno. Hvala na super fotkama i nadam se da ce ih biti jos. Za ulov je lako ali taj gust.... d4
Boze,sto ja propustam :(
--- Kraj citata ---
Prika ako ti hočeš vidjet najbolje sokolarenje koje se danas može vidjeti na terenima sa puno divljači ja sada dam tvoj broj frendu u Shropshireu i vidjet češ nešto o čemu mnogi mogu sanjati ;) ;) 8) 8)
Što se tiče sokolarenja ovdje.........kad si tu gimme a call mate ;)
Cheers Viktor
--- Kraj citata ---
Thanks mate,I will. I'll be there trust me d4
Kad sredim stan i preselim se u drugi grad za nekoliko tjedana nastojat cu otici do tvog frienda u Shropshire d4
Viktor:
To je čovjek od akcije, to se cijeni ;D ;) 8)
medo:
--- Citat: Viktor - 22. 08. 2007. 22:28:01 ---To je čovjek od akcije, to se cijeni ;D ;) 8)
--- Kraj citata ---
Ma da imam auto i malo dr stvari jos bih bio od vece akcije ;D
Zasad je ovako ali prvom prilikom idem vidjeti i to sto jos nisam d4
dean:
--- Citat: medo - 22. 08. 2007. 22:43:43 ---
--- Citat: Viktor - 22. 08. 2007. 22:28:01 ---To je čovjek od akcije, to se cijeni ;D ;) 8)
--- Kraj citata ---
Ma da imam auto i malo dr stvari jos bih bio od vece akcije ;D
Zasad je ovako ali prvom prilikom idem vidjeti i to sto jos nisam d4
--- Kraj citata ---
Pazi Medo da se ne navučeš!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju