Lovstvo > Sokolarenje

Sokolarska oprema

<< < (4/8) > >>

Maroje:
Dobar dan Petrinja saker!
Odlična ponuda to nam je i trebalo u Hr.
 Molio bih te da mi kažeš kako cemo naručivati brojeve i veličine.???? Ja znam da nas nema puno; ali bi bilo i dobro da mozemo kupiti,VITAHAVK,zamrznute pilice,kao iprepelice. IDEJA TI JE ODLIČNA .   ČESTITAM!!!

POZDRAV iz Dubrovnika

Petrinja Saker:
pa nuricivat cemo brojeve i velicine tako sto ces ti meni reci koji broj trebas a ja cu ti ga naruciti.za vitahawk jos nisam siguran ali pilice i prepelice ti ja mogu nabaviti i uz hitru postu doci ce ti preko noci.za sto te zanima velicina....

Maroje:
Trebao bih naručiti Zvonca za Mhh i za kobca Zenku kao irukavice(ja mislim da je to kod tebe broj 101) ,to su one tvrde (jednoslojne¨izgledaju odlicno za kobca). Ne znam koje su cijene za prepelice i pilice??. U Dubrovniku nas je trojica ,razgovarati cu i sa ovim drugima pa ti se javim.

POZDRAV !!

Petrinja Saker:
prepelice nudim po 7kn(odrasle zenke i muzjaci nepodobni za daljnju produkciju jaja) plus postarina.
pilice jednodnevne nudim po 9 lipa komad plus postarina. za narudzbu mi napisi pm sa tocnim brojem artikla i posalji na pm.slijedeci cetvrtak narucujem za 8 ljudi pa ce i postarina biti jeftinija ako u toj grupi narucim za tebe i tvoje prijatelje.

uzivajte

Maroje:
Hvala Petrinja saker,
DOGOVORENO  javljam se do utorka većer.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju