Lovstvo > Sokolarenje

Zaštita od ptica na terasama

<< < (3/5) > >>

Tihomir:
Možda bi pomogao onaj uređaj šta vinogradari stavljaju na klijeti kod vinograda. Nekih 15x15x10 cm radi na 220V pušta visokofrekventne zvukove koje tjeraju čvorke i ostale ptice iz vinograda. Vidio sam kako radi i stvarno dieluje,ima za kupiti u  d2 košta nekih 400 kunića.

Sada pošto se radi o terasi ugostiteljskog objekta ne znam kako bi to dijelovalo na pse koje bi ljudi šetali ulicom ččč

Ako te interesira poslikam pa stavim sliku

Harry P.:
Tihomire, od tvog uređaja bih i gosti  :shok: :smil4226ce1d491b5:

Petrinja Saker:
I ja sam vidio taj uredjaj u vinogradu u akciji.Radi prvih 24 sata, a poslje se naviknu...

Tihomir:

--- Citat: Petrinja Saker - 16. 04. 2009. 20:51:47 ---I ja sam vidio taj uredjaj u vinogradu u akciji.Radi prvih 24 sata, a poslje se naviknu...

--- Kraj citata ---

možda nije isti uređaj,ovaj radi odlično

steyrzg:
Ja sam svoje probleme na vikendici sa pticama i sranjem po terasama i balkonima , krovu i sl. rijesio na nacin postavljanja vjerodostojnih plasticnih modela ptica grabljivica - na svaku stranu kuće po jedna .. I to vec par godina savrseno funkcionira ; nijednoj ptici nije palo napamet da se priblizi na blize od 15 m ..
U Njemackoj ih ima za kupiti u kojekakvim trgovinama tipa Bauhaus , Baumax .. mozda ima negdje i kod nas ..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju