Streljaštvo > Streljane
Streljana ZADAR I OKOLICA!
RANGER94:
Mario, ti si taj! bravooo
mbiloglav:
Nazalost stvari se kompliciraju i idu u losem smjeru za nas naime voditelj streljane zahtijeva novcanu maknadu za svako pucanje osiguranje policije hitne pomoci ukratko mislim da ce nas birokracija ugusiti i ovaj put a izgledalo je tako lipo zagi
RANGER94:
Katastrofa! Razocaranje! Po tom sto si napisa od streljane nista! Jadna drzavo!!!!!!!!!!!! Ovo je zemlja za tajkune i ilegalce u svakom pogledu!
magwin:
--- Citat: mbiloglav - 06. 08. 2015. 12:38:17 ---Nazalost stvari se kompliciraju i idu u losem smjeru za nas naime voditelj streljane zahtijeva novcanu maknadu za svako pucanje osiguranje policije hitne pomoci ukratko mislim da ce nas birokracija ugusiti i ovaj put a izgledalo je tako lipo zagi
--- Kraj citata ---
a dali se tako treba postupati i na ostalim streljanama? dr.i
mbiloglav:
Mi ovdje u Zadarskoj zupaniji nemamo strelište za isprobavanje oruzja s uzljebljenim cijevima tako da ne mogu usporediti s nekom drugom streljanom,tvrdim da je to samo stvar volje pojedinaca jer zakon to dozvoljava,upravo čitam da je u Bzenici otvoreno i streliste za karabin na metu srnjaka i vepra,baš me zanima kakvi su njihovi uvjeti u odnosu na Lisičic,da ranger jednom riječju katastrofa zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju