Divljač > Stručna općenita pitanja
Albino divljac
Lovac:
http://www.deernut.com/Documents/Deer_of_a_different_color.pdf
Wildwest87:
...ja sam prošle godine u lovištu Karadjordjevo u Mladenovu tj. sada Morović odstrelio košutu lopatara albino i video jakog trofejnog lopatara albino kojeg nisam bio u situaciji tada da odstrelim
šokac:
--- Citat: springo - 06. 05. 2013. 17:08:23 ---Autor fotke, Boško Martinović, kaže da je to srnjak fre
--- Kraj citata ---
happi srnjak bjelorepan .
lovac102:
Lijep rep ima taj roe deer šteta da takvih nema kod mene sa svim pratećim. rol d13 2p mislim na rogove naravno teaa zagi.
Laufer 223:
Kod lopatara je albinizam i melanizam česta pojava i oni se kao nepoželjna boja vade van iz lovišta. Moj kolega je prije desetak godina kod nas u lovištu odstrelio zlatnog srnjaka 134 cic sa bijelom zadnjom lijevom nogom do iznad koljena. Ima tu nogu prepariranu. Prije 3 godine ja sam odstrelio u zimskom lovu srnu sa bijelom zadnjom lijevom nogom do koljena. Razlika između mjesta prvog i drugog odstrela je 7 km. Prošle godine u ovo vrijeme na potpuno trećoj lokaciji odstrelio sam starog srnjaka gablera koji je preko trbuha i leđa imao bijeli prsten širine dlana. Gledajući ga na daljinu činilo mi se da je bio u zamki i da ima žicu oko sebe, on crven a bijeli prsten pa izgledalo da je u žici i da je otpala dlaka gdje se žica utisnula u tijelo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju