Divljač > Stručna općenita pitanja

Gdje ima najviše trofejnih primjeraka svinje

<< < (3/4) > >>

SSG:

--- Citat: meki zg - 03. 11. 2009. 14:45:37 ---znaći prema mojim pretpostavkama u Hrvatskoj bi idealna staništa bila Lika, Gorski Kotar i Kordun??

--- Kraj citata ---

Točno tako

MERKEL:
u lici se zaista mogu naci kapitalni primjeri, naime moj tetak je jesen odstrelio impozantnog vepra  ociscen je bio 245 kila, mada ima i vecih

miroslav_dabic:
kilaza uopste neutice na trofejnu vrijednost,mada je lijepo vidjeti velikog vepra....

Antezg:

--- Citat: MERKEL - 23. 12. 2009. 05:16:50 ---u lici se zaista mogu naci kapitalni primjeri, naime moj tetak je jesen odstrelio impozantnog vepra  ociscen je bio 245 kila, mada ima i vecih

--- Kraj citata ---
A moj prijatelj je odstrijelio vepra od jedva možda 80kg sa drobom koji je bio u debelom,debelom zlatu  ;)

KOBI:

--- Citat: miroslav_dabic - 23. 12. 2009. 13:18:20 ---kilaza uopste neutice na trofejnu vrijednost,mada je lijepo vidjeti velikog vepra....

--- Kraj citata ---
Nedavno s nase strane Ostraje brat podigo vepra kaze nikad veceg nije vidio, puco 2 metka iz sacm. i nista.Otiso je tamo vama a lov sada zatvoren  z30
Hocu reci da ima i kod nas kapitalnih veprova mozda ne kao po nekim drugim super uredjenim lovistima ali se nadje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju