Divljač > Stručna općenita pitanja
Posljedice ranjavanja divljači
PinzHunter:
nije ga ništa grickalo za tih 7 dana?
mauser98:
samo mu je oko bilo pojedeno..ali nakon par dana kad smo mu glavu odrezali ostale su samo kosti i malo dlaka.. Čistač lovišta GAVRAN odradio svoje.
šokac:
Jedan od vikenda iz Lonjskog polja .
Primjetili smo da nema noge tek kad smo ga stavljali u prikolicu .
tomo6:
Koliko ranjenih sam već skinuo neznam im broja ali od nervoze ne sjetim se slikat jer rigam vatru kad to vidim, ali kod mojih kolega u lovistu normalno je pucat na svinju od 100 kg sa sacmom 5 mm i onda kad ja rigam vatru završim na upravnom odboru disciplinskoj- ko kako zove mislim da se razumijemo a odluku još čekam hao tragi komedija
bojanac:
Desetine svinja koje sam odstrijelio su u sebi imale "devetake", a bilo ih je i sa sitnom sačmom. Mnogim ljudima se ne može dokazati da to nije najbolji metak za svinje. Što je najgore, kad je neki kvalitetniji s njim se da odstrijeliti manje prase bez većih problema, pa ljudi postanu sigurni. E onda naiđe pravi i ode ranjen. U boljem slučaju preživi, u gorem ostane da skapava u mukama. Od svih svinja koje sam odstrijelio, jednu sam izgubio u gustoj makiji. Sve ostale koje su otišle s mjesta nastrela sam pronalazio uz pomoć goniča. Mada su uglavnom ostajale na mjestu. Breneke zrna i karabinska zrna koja završe u plećki obično odrade posao z14
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju