Divljač > Stručna općenita pitanja

Problem Mungosa u RH

<< < (9/13) > >>

tyrol:
Kolega Quagga, hvala za kolektivni poziv, čujemo se na PM kad budemo mogli doći....

Bobi:

--- Citat: Quagga - 16. 02. 2012. 11:50:49 ---Interesantna tema. Ja sam iz Vele Luke. Mungosa ima kao gube, ne može ih se potamaniti ničim. Lani smo u jedno posljepodne (2 sata vremena) ubili 30-40 komada. To je samo kap u moru. Nisu oni potamanili zmije, zmija ima kao i uvijek. Oni su se okrenuli smetlištima, kokošinjcima i divljači. Ima ih toliko da je to nemoguće, pokraj svakog kontejnera ih se može vidjeti (van naselja pretežno, a i u naselju). Kune su drugi problem, i njih ima puno jer ih nitko više ne lovi. Zato pati divljač, kamenjarke nema već 20 godina, a vjerujem da bi zeca, fazana i ostalog bilo puno više da nema mungosa.
Ima ih k'o u priči, ako ste za lov dobrodošli ste! Ponesite puno patrona (12,16,20,26),  archery  sve ide pa dođite, vidjet ćete o čemu pričam. Trofej zagarantiran!  happi  To Vam izgleda odprilike ovako : jednog ubiješ, dođe drugi na njega (da ga pojede). Ubiješ i tog drugog, dođe treći i tako dok ti ne dosadi. Zmije više ne love, tlaka im kad ima toliko hrane po smeću i ostalim "izvorima". Eto, to je ukratko to, poziv stoji!  welcome

--- Kraj citata ---

Ja sam sigurno zainteresiran. Da se malo ispucam  d4

Ako se organizira neka ekipa s foruma da se malo smanje troskovi ja sam spreman.

zmajcom:
Tu sam i ja,ionako sam 3 puta tjedno u Veloj luci poslom,vrlo rado malo  d7 napucamo tu malu gamad

JANEZ L:
Lp!

Ako je to ozbiljno!?  rostilj rostilj rostilj Računajte na nas...  z10 z10 z10 d1 d1 d1 Normalno!, ono za na roštilj, dovozim sobom! d1

Lovski zdravo
Janez L

jura23:
gospon quagga da li se vi šalite ili ste ozbiljni?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju