Divljač > Stručna općenita pitanja
strah od divljači
Lazar:
Ima ovih starijih baka koje salijevaju strah , ponijet komad voska il olova i otic kodnjih hao
evaeva:
--- Citat: samoja - 10. 10. 2011. 15:19:31 ---i još pitanje: ako sam glasan dok idem prema čeki, a imam 20ak min od ceste....da li ćeživotinje kasnije doći?
--- Kraj citata ---
Teško da će divljač doći ako ih preplaši ljudski glas ili lupanje koje nije uobičajeno, najbolje ti je pregristi strah, uzmi flašu žestokoga iskapi na ex i ostani prespavat u šumi, kada se probudiš drugi dan vidjet ćeš da ti ne fali ni dlaka sa glave onda to isto ponovi ali bez prekomjernoga pića. To ti je jedan od recepata kako savladati strah, ima ih još ali..............za prvi put ovo će biti dovoljno.
Brane:
.. flašu žestokoga iskapi na ex .. :shok:
Čovjek će na hitnoj završit, a ne prespavat u šumi hao
Nosler:
--- Citat: evaeva - 15. 12. 2011. 15:28:39 ---
--- Citat: samoja - 10. 10. 2011. 15:19:31 ---i još pitanje: ako sam glasan dok idem prema čeki, a imam 20ak min od ceste....da li ćeživotinje kasnije doći?
--- Kraj citata ---
Teško da će divljač doći ako ih preplaši ljudski glas ili lupanje koje nije uobičajeno, najbolje ti je pregristi strah, uzmi flašu žestokoga iskapi na ex i ostani prespavat u šumi, kada se probudiš drugi dan vidjet ćeš da ti ne fali ni dlaka sa glave onda to isto ponovi ali bez prekomjernoga pića. To ti je jedan od recepata kako savladati strah, ima ih još ali..............za prvi put ovo će biti dovoljno.
--- Kraj citata ---
Uuuuuuuuuuuuuuuuu,sacuvaj me Boze ovog lijeka!! uf happi happi happi
evaeva:
Za početak neka potegne barem deci-dva, ustvari onoliko koliko bude potrebno da mu "odreže noge" da može bez straha dočekati jutro hao.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju