Streljaštvo > Tehnika gađanja
Expresica i 308 W onako na brzinu !
.50AE:
--- Citat: Expresica - 21. 07. 2009. 10:14:05 ---.50 AE,jebote stvarno je nesto palo ili se je vratilo
--- Kraj citata ---
Još nešto duguljasto pada između 38. i 39. sekunde ispred kamere, putanja otprilike označena na slici, a ne vjerujem da je čahura u pitanju.
Ne mogu si pomoći, svašta vidim.
dean:
Treba znati kaj tražit i gdje... Zato ja ne vidim ovo zadnje kaj si spomenuo 50AE hao
Ali je pucano u 35oj sekundi, kaj onda pada oko 38e na ovoj zadnjoj sličici kaj si označio...
.50AE:
--- Citat: dean - 21. 07. 2009. 14:47:01 ---Treba znati kaj tražit i gdje... Zato ja ne vidim ovo zadnje kaj si spomenuo 50AE hao
Ali je pucano u 35oj sekundi, kaj onda pada oko 38e na ovoj zadnjoj sličici kaj si označio...
--- Kraj citata ---
Pada nešto duguljasto, velikom brzinom, vidi se samo na 4 sličice. Ako uzmemo da je od najdonje grane sa lijeve strane drveta do zemlje 2m onda ispadne da taj predmet pada brzinom 10-15m/s. Šta god taj predmet bio i bez obzira na njegovu težinu, ne bi mi bilo ugodno da mu se nađem na putu iako nema dovoljnu brzinu da nanese bilo kakve ozljede ozbiljnije od modrice i čvoruge.
gogo3006:
100 % rikošet i to je prvo udario u pod ( 37.sekunda) i to je najvjerojatnije vrcilo u krošnju i od krošnje dole...
Svašta je moguće- ja sam jednom namjestija karton na 40 metata na nasip, i pucam kuglom-kad odjednom fiiiijuuuuu- par metara od mene nešto proleti. Ja dođem do kartona- dvije rupe u njemu.....- :shok:
Goran:
Nisam 100% siguran sta se desilo ali rikoset je moguc. To je vec opasna igra i treba se paziti takvih stvari i gledati gdje se puca i sta je iza mete. Nekoliko puta mi se desilo da se metak odbije i neugodno prozuji sad dali blizu ili daleko nisam uvijek siguran ali nije dobro niti ugodno.
Na videu se cuje i glas djeteta sto stvar cini potencijalno gorom. Htio bi samo skrenuti paznju da se posveti posebna paznja sigurnosti pri svakom pucanju pogotovo na krace udaljenosti.
Cuo sam nedavno kako je jedan lovac kod nas u Australiji probao preciznost svoje puske gadjajucu metalni stub od kapije nekih sto metara daleko. Opalio, pogodio a odbijeni metak se vratio i pogodio prednju sajbu na autu i zabio se u kabinu kroz sic. Tacno gdje on inace sjedi dok vozi.....
Kad pogledam sliku pazljivo cini mi se da se nesto odbilo i udarilo u zemlju ( vidi se mali oblak prasine) i onda odskocilo u zrak i nesto kasnije palo nazad ispred kamere. Procjenite sami...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju