Streljaštvo > Tehnika gađanja
Pitanje
Neno:
Kad je mene ovo izluđivalo da me je neko gledao par dana kako dolazim s posla puška u futrolu pravac streljana, namjestim sve puknem jedan metak, kupim sve i kući.
Vjerujem da bi mi poklonili onu finu košulju s kopčanjem na leđima ref
Mlađan Lovac:
Znaci jedan svatovski prije lova d4, Hvala kolege
Buhag:
--- Citat: Neno - 05. 06. 2018. 20:48:17 ---Stalak zaboravi.
Ja sam imao sličnu situaciju i bilo radi kundaka, kada sam napravio pillar needing I oslobodio cijev sve ide u 5 kuna, za zastavu dobro.
--- Kraj citata ---
Neno kako si odradio pilar bedding u prednjem delu sanduka (bliži cevi) na Zastavi?
Jesi li nakon toga radio glass bedding?
Inače odstupanje pogodka hladne i očišćene cevi zavisi od karabina do karabina i kombinacije karabin-municija.
Imao sam Zastavu 270win koja me je izludjivala, prvi uvek odstupi 3-4cm ali je problem što nikad u isto mesto, ili gore levo ili gore desno... Jednom prilikom dobio neku PPU municiju 9,7g u refuzu i odstupanja u opšte nije bilo. Da proverim vratio sam se na preostalu zalihu istog proizvodjača, gramaže samo druga serija i iz kutije, i prvi ode 3cm gore-levo????
Dok kod ČZ550 7x64 i na do metala, potpuno od košuljice očišćene cevi, pa čak i blago nauljene, odstupanje prvog pogodka od grupe iznosi oko 1cm na 100m, pa na lovačkim daljinama nije vredno pažnje.
pepi2:
A7 ima slobodnu cijev ili tkz. Pillar bedding a ovo odstupanje prvog metka uopste nije dramaticno .
target:
Imam ja A7 i moj je free float, al provjerite za svaki slucaj jel su se ljudi znali zaliti da dira na nekim modelima.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju