Streljaštvo > Tehnika gađanja
"Schus fieber" Tresavica
ivod:
Kao i u kolege Freda, štek pasa, ne oblajavanje ni lavež, nego baš onaj fini, tanki, falsetni štek goniča baca me u potpuni trans, izvorni atavizam, kao da onda mehanički postupam, bez naročita razmišljanja, čisto nagonski, neusporediv osjećaj, kako intenzitetom, tako i osobitošću. Nišanjenje s čeke ne toliko, skoro da sam potpuno miran, valjda došlo s godinama, a nisam se baš nešto nalovio visoke divljači, naričito trofejne.
Zoran:
šečeri moji emotivni sve mi se dlaka diže dok vas citam nosl
Miro:
Da, ima i onih emotivaca što od uzbuđenja vide zlatnu trofeju, a onda, srnjačić 65 točaka zagi
Zoran:
--- Citat: Miro - 16. 05. 2013. 12:08:29 ---Da, ima i onih emotivaca što od uzbuđenja vide zlatnu trofeju, a onda, srnjačić 65 točaka zagi
--- Kraj citata ---
meni je svaka zlatna, nema veze sta se zove zlata ili jelena ili josipa- a i trofeja mi je exstra zlatna
Fred:
--- Citat: ivo samoborec - 16. 05. 2013. 07:21:30 ---...Fred ne boj se smrti..ne umire se samo tak...i ja drhtam...a vli se dok ne drhtas vise ne lovis radi zadovoljstva nego radi mesa........ma i oni mozda gladni jos gore drhtaju jer kod njega je pitanje..."ako fulam skrinja ostaje odstekana"
--- Kraj citata ---
kolega ako moram da umrem volio bi da to bude na ceki ili negdje u lovu ,tako da cim krace putujem u vjecna lovista hao hao
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju