Streljaštvo > Tehnika gađanja
Steel targets / Čelične mete
grom:
Zato volim svoje lovište. Bar 2 sata pješke do mene pa neka sluša gdje puca. Niti čuje, niti može doći.
Zmijo:
--- Citat: grom - 29. 03. 2017. 14:48:36 ---Zato volim svoje lovište. Bar 2 sata pješke do mene pa neka sluša gdje puca. Niti čuje, niti može doći.
--- Kraj citata ---
happi
P.S
Virujen da ste guštali s metama z10
roger:
Ako imate opciju (a ocito imate) da sami sebi postavite zastavice, a sto nije slucaj sa svim strijelcima jer obicno na streljani se koriste zastavice koje su vec postavljene, evo jedan komentar iz meni dostupne literature.
Zastavica blize meti, i istovremeno zastavica blize strijelcu, koje pokazuju razliciti vjetar. Ili pak, kad su zastavice postavljene po cijeloj duzini strelista i pokazuju razlicito?
Kojoj vise vjerovati?
Teorija kaze da vjetar blize strijelcu (na pocetku putanje) zanosi zrno vise. Vjerovati blizoj zastavici, po njoj se korigirati.
Ako je Goran to vec negdje spominjao, ispricavam se na ponavljanju.
uzivajte decki! zagi
Goran:
Bilo bi dobro da kolektirate i sacuvate neko iskustvo dok to radite. Zastavice 10 m isred sebe, na pola puta i kod mete da mozete pratiti sta se desava. Biljezite dogadjanja i efekt na meti i isto tako radite sa turetom a ne od oka mada ni to nije lose za brzo djelovanje ali pamtite onda sta ste raditi da ne pucate uzalud i sve brzo zaboravite. Puno se toga da nauciti i dobro je imati referencu za nekad kasnije. Nisu to neke daljine ali valja znati kad vec imate priliku.
Goran:
308W 168 gr udarac na celicnu metu debelu 1.5 cm.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju